46

Премиерът на РСМ: За мен е удоволствие и чест да приема Кирил Петков

С държавна церемония министър-председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски приветства министър-председателя на Република България Кирил Петков при пристигането му на еднодневното официално посещение в страната.

„За мен е удоволствие и голяма чест да приема днес правителствената делегация на Република България, водена от министър-председателя Кирил Петков, която е на официално посещение в Република Северна Македония. Днешните срещи подчертават важността на интензивното сътрудничество и диалог между двете съседни държави, основани на европейски ценности и взаимно уважение“, съобщи Ковачевски в профила си във Фейсбук.

Успоредно със срещата на четири очи между двамата, се провеждат отделни срещи между вицепремиера по европейските въпроси Боян Маричич с Кристиан Вигенин, заместник-председател на Народното събрание на Република България, както и министрите на транспорта и съобщенията на двете държави Благой Бочварски и Николай Събев и на външните министри на двете страни Буяр Османи и Теодора Генчовска. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Нали

Нали

18.01.2022 | 18:23

Ма естествено, че ти е удоволствие! Та на кой не му е удоволствие лично премиерът на република България да му оближе публично гъзa! Особено когато си начело на мижавата псевдо държава, бивша част от майка България РСМ! Остава да се сетим за удоволствието на наш Киро от облизването!

Отговори
1 2
Нали?

Нали?

18.01.2022 | 18:49

Забелязъл съм, че гербаджийските тиквеници винаги си падат класически циници. Има ли нещо вярно?

Отговори
1 0
...

...

18.01.2022 | 15:22

НАШ КИРО Е ПРЕДАТЕЛ

Отговори
2 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?