Следвайте ни

Премиерът Бойко Борисов нахлу в метъл музиката

viber icon

Министър-председателят стана участник във видеоклип на шведскa метъл банда. 

Бойко Борисов се появява за секунда в клипа към новата песен на формацията “Soen” (в превод „Целувка“), озаглавена „Antagonist”. Метъл парчето е сингъл от новия албум на бандата, който излиза на 21 януари и носи името “Imperial”. 

Премиерът увековечен в една секунда от видеоклипа, за времето от 0.31 до 0.32.  Кадърът е от едно от посещенията му в Брюксел.

В песента се пее за несправедливостта, която властва в нашето време, за отхвърлените, самотните и изгнаниниците, към които се причислява лирическият герой. Възпяват се още хората, защитаващи каузата си с цената на всичко. 

“Ние сме група, която завинаги ще запази старото си желание да се бори за свобода и за всички важни неща в живота - за хората, за аутсайдерите." - казва бившият барабанист на OPETH и основател на „Soen” Мартин Лопес пред британското списание „Loudersound“.

снимки: You Tube и Facebook

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?