Следвайте ни

Предсказанията на баба Ванга за 2021 година

viber icon

Баба Ванга предсказва поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха. Разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала точно атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът ще приключи, според нейните твърдения.

Ето и какви са предсказанията на Ванга за 2021:


ЕКСТРЕМИСТИ

 

Ванга е предсказала точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне „края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга.

 

БОЛЕСТ МЪЧИ ТРЪМП

(Все още) американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката.

 

АТЕНТАТ СРЕЩУ ПУТИН

 

За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

 

КАТАКЛИЗМИ

 

Ясновидката предсказала, че „светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“

 

ИЗВЪНЗЕМНИ 

За далечното бъдеще тя прогнозира, че „животът в космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път“, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

 

НОВ СССР

 

Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век

 

ДВИЖЕНИЕ ОТ СЛЪНЦЕТО

 

„Влаковете ще „летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине.“ Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична.

 

СИЛНИЯТ ДРАКОН

 

„Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

 

КРАЯТ НА КОВАРНА БОЛЕСТ

 

„В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще се върже с железни вериги“, прогнозирала Баба Ванга.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Пенка

Пенка

10.11.2020 | 21:09

Тя споменава за химическо оръжие

Отговори
0 1
Пенка

Пенка

10.11.2020 | 21:07

Тя споменава за химическа болест

Отговори
0 0
saad

saad

07.11.2020 | 08:20

Започнете да работите у дома с Google! Това е най-добрата работа, която съм имал. Миналата сряда получих чисто ново BMW, откакто получих чек за $ 6474 през това - 4 седмици преди. Започнах това преди 8 месеца и веднага донесох вкъщи поне 77 долара на час. Работя чрез тази връзка, отидете в началния раздел за повече подробности.===>>>.www.Selfmax5.com

Отговори
3 19
Дрън дрън

Дрън дрън

07.11.2020 | 07:26

Дрън дрън,пълни тъпотии.Вещицата отдавна е в ада,що се мъчите да я възкресите? Я погледнете нейните уж прогнози за тая година,много бързо ги забравихте...

Отговори
4 22
Абе  дрън   дрън

Абе дрън дрън

07.11.2020 | 10:16

Ти кога се върна от ада та си толкова подробен?

Отговори
12 1
вангел

вангел

06.11.2020 | 23:33

Да ама за Ковид не позна.

Отговори
5 12
Пенка

Пенка

10.11.2020 | 21:07

Кое Кой Не позна за ковид

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?