1553

Предсказаха го! Третата световна ще избухне на най-неочакваното място

През 1968 г. една норвежка християнка на възраст над 90 години получава видение от Господ за събитията от края на света

40 години по-късно можете да прочетете историята на това видение. Темите, засегнати в пророчеството, може да ни се струват много познати днес, но сигурно са били напълно непознати или дори немислими за един християнин, живял по онова време!

През 1968 г. една 90-годишна жена от Валдрес, Норвегия, има видение от Бога. Евангелистът Емануел Минос провеждал събрания там, където тя живеела. Той имал възможност да се срещне с нея и тя му разказала какво е видяла. Тогава той го записал, но му се сторило толкова неразбираемо, че го прибрал в чекмедже, на сигурно място, пише Vesti.bg.

Сега, почти 40 години по-късно, той разбира, че трябва да сподели наученото. Жената, която получила видението била много будна и праведна християнка, с добра репутация сред всички, които я познавали.

Ето какво е видяла тя:

"Видях времето точно преди идването на Исус и избухването на Третата световна война. Видях събитията с нормалните си очи. Виждах света като своеобразен глобус и виждах Европа, държава по държава. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях някои неща, които щяха да се случат точно преди завръщането на Исус и точно преди да се случи последното бедствие, бедствие от такъв вид, каквото никога не сме преживявали.“

Тя споменава четири вълни в пророчеството си:

Първата вълна:

"Първо, преди да дойде Исус и преди да избухне Третата световна война, ще има "разведряване", каквото никога не е имало. Ще има мир между суперсилите на изток и на запад. (Не забравяйте, че това се случва през 1968 г., когато Студената война била в своя разгар.) В този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и ние няма да сме готови, когато войната дойде. Третата световна война ще започне по начин, който никой не е очаквал, и ще дойде от неочаквано място."

Втората вълна:

"Безпрецедентна студенина ще завладее християните до такава степен, че те ще отпаднат далеч от истинското и живо християнство. Християните няма да бъдат отворени за проникновено проповядване. Те няма да искат, както в предишните времена, да се съгласят да чуят за греха и благодатта, закона и евангелието, покаянието и възстановяването. Вместо това ще се появи заместител: християнството на просперитета (щастието).

"Важното ще бъде да успеем, да бъдем някой; да имаме материални неща, неща, които Бог никога не ни е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни. Вместо проповедта, за която сме били подготвяни от поколения, като да вземеш кръста си и да последваш Исус, развлечението, покаянието и пробуждането. Това ще се увеличи значително точно преди завръщането на Исус."


   
Третата вълна:

"Ще настъпи морален разпад, какъвто старата Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като женени, но без да са сключили брак. Много нечистота преди брака и много изневери в брака ще станат обща норма и ще бъдат оправдани и от двете страни. Тя дори ще навлезе в християнските среди и ние ще я оценим, дори неестествения грях.

„Точно преди завръщането на Исус ще има телевизионни програми, каквито никога не сме преживявали. Телевизията ще бъде изпълнена с такова ужасяващо насилие, че ще учи хората как да станат убийци и да се унищожават един друг, а животът по нашите улици ще бъде несигурен. Хората ще копират това, което виждат. Не само, че ще има телевизия, но и ще е пълно с телевизионни станции.“

"Като радиото, където имаме много станции и то ще бъде изпълнено с насилие. Хората ще го използват за забавление. Ще виждаме ужасни сцени на убийства и разрушения и това ще се разпространи в цялото общество. На екрана ще се показват и сексуални сцени - най-интимното нещо, което има място само в брака. Всичко, което сме имали преди, ще бъде смазано до основи и най-неприличните неща ще минат пред очите ни."

Четвърта вълна:

"Хора от бедните страни ще нахлуят в Европа. (През 1968 г. не е имало такова нещо като имиграция.) Те ще дойдат и в Скандинавия, и в Норвегия. Те ще бъдат толкова много, че хората ще започнат да ги мразят и да се държат грубо с тях. С тях ще се отнасят "като с евреите преди Втората световна война". Тогава изведнъж ще дойде Исус и ще избухне Трета световна война.

Всичко, което съм виждала от предишните войни, е само детска игра в сравнение с тази, и тя ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че вече няма да можем да дишаме. Тя ще обхване няколко континента. Водата ще бъде замърсена.

Останалите в богатите страни ще се опитат да избягат в бедните страни, но те ще бъдат толкова строги към нас, колкото ние бяхме строги към тях.

Толкова се радвам, че не го видях, но когато времето наближи, ще трябва да вземете присърце и да кажете това. Получих го от Бога и нищо от това, което получих, не противоречи на това, което учи Библията. Който е получил прошка за греховете си и има Исус за Спасител и Господ, ще бъде спасен.

Когато петролът (нефтът) излезе от Северно море и по норвежкото крайбрежие, ще започнат да се случват тези неща и завръщането на Исус ще бъде близо.“

Когато тези думи били провъзгласени, хората се изправили и помолили Емануел Минос да не изрича такива глупости.

През 1937 г. наистина е било безсмислица да се говори за нефт (петрол), изпомпван по норвежкото крайбрежие. Днес най-големите петролни компании в света изпомпват петрол по крайбрежието на Норвегия. Тя е и третият по големина износител на петрол в света след Саудитска Арабия.

Много истински и мними пророци са предричали края на света, но всеки сам решава в какво да вярва..

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Яна

Яна

31.10.2023 | 10:51

Тази "пророчица" като цитира, че виденията й са според Библията, що не уточни как Третата световна война ще бъде свързана с Исус? Щото точно в Словото е упомената, че първо ще дойде самия Луцифер, който ще се представи за Божия син и едва след него ще дойде Истинският Христос. Та Третата Световна с кого ще е свързана? Тази измамата на Луцифер защо е премълчана, щото и сатана може да прави подобни предсказания...

Отговори
0 2
Помните ли? Аз - да!

Помните ли? Аз - да!

28.10.2023 | 10:12

Тя Третата Световна война започна (според Нострадамус) още по времето на Пустинна буря. Само дето войната свърши, кръволокът Саддам бе изваден от дупката си, прегледан изкъпан, съден и осъден! Та такива ми ти работи... Плашете, плашете още хората..

Отговори
3 1
През 1990 година

През 1990 година

28.10.2023 | 03:34

Получих видение от Господ (може би беше от Аллах, или и от двамата). Та видението ми каза, че Марица е долнопробен таблоид, в който тъпотията цари поголовно.

Отговори
10 3
Marta

Marta

28.10.2023 | 02:48

T - U - S [E] _-k=S --->>> WIFELIVE.SITE

Отговори
1 4
Валодка

Валодка

28.10.2023 | 06:13

Марте за ко иде реч ма душа?

Отговори
6 0
Пловдив

Пловдив

28.10.2023 | 02:28

Хубаво е че не е сред живите тази , само да стресира хората

Отговори
4 6

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?