Следвайте ни

Предчувстие за смърт: Даяна носи чанта с кръв навсякъде със себе си

viber icon

Зловеща тайна от живота на принцеса Даяна разкри бившият й частен секретар Патрик Джефсън. Той издаде, че принцесата на Уелс, която вече не е между живите, винаги е настоявала с нея да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки.

„Тя се страхуваше за живота си. Дори когато бе омъжена за принц Чарлз знаеше, че като кралска особа е винаги изложена на огромна опасност. Това й притеснение се засилваше изключително много когато бе сред много хора и когато посещаваше конфликтни страни“, споделя Джефсън.

Той издаде, че ужасът на Даяна се засилил след развода й с британския принц. Именно тогава манията й край нея винаги да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки, се засилила.

„Британското кралско семейство не я оцени адекватно. Те не знаеха какъв актив е Даяна. Тя не бе природна бунтарка както я описват мнозина, а природен монарх. Ако знаеха как да се отнасят с нея, а не да я подценяват, можеха само да спечелят от нея.

След развода й с Чарлз те буквално я заличиха от кралската фамилия. Тя стана самотна майка, която трябваше да се справя сама с живота и тежката слава, която вече имаше“, споделя Патрик Джефсън, който е бил коняр и частен секретар на бившата принцеса на Уелс от 1988 до 1996 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?