4232

Право в целта! Израелската армия удари ключова локация за Хамас, боевете продължават

Въоръжените сили на Израел продължават операцията си в ивицата Газа

Израелски изтребители нанесоха удар по къщата в Газа на лидера на "Хамас" Исмаил Хания, съобщиха израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ), съобщи БТА.

"Тази нощ изтребители на ЦАХАЛ нанесоха удар по къщата на ръководителя на Политическото бюро на "Хамас" Исмаил Хания, която е била използвана за терористични цели и често е служела за място за срещи на висшето ръководство на "Хамас" за извършване на терористични атаки срещу израелски цивилни и войници", се казва в съобщението.

Вестник "Таймс ъв Израел" отбелязва, че Хания в последните години живее в Катар. По данни на изданието движението "Хамас" два пъти е съобщавало за нанесени удари от израелските военни по къщи на ръководителя на политбюрото на движението в Газа, но това е първият път, в който за подобен удар съобщава пресслужбата на израелската армия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Аха

Аха

16.11.2023 | 14:48

Значи тоя си вее парц алите из Катар, а неговите "воини" не позволяват на мирните хора от собствения му народ да напуснат Газа. А после тукашните диванни експерти реват, че Израел били лошите. Хитро...

Отговори
4 1
Израел е терористична държава

Израел е терористична държава

16.11.2023 | 14:24

Създадена от краварите терористична държава това е Израел. Щом убиват цивилни граждани и деца означава че са терористи Израел е терористична държава. Денков защо ли за задника на терористите бе продажник. Габриел е същата мръсна продажница за долари.

Отговори
2 8
Аман

Аман

16.11.2023 | 15:51

От кухи глави.

Отговори
3 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?