Следвайте ни

Потресаващо! Турчин удуши 10-годишния си син, за да го спаси от греховете

viber icon

Жестока семейна драма се е разиграла в турския град Каратай от провинция Кония. Местни полицаи получили обаждане от мъж, който казал, че е извършил убийство. Когато пристигнали на мястото, видели на леглото да лежи бездиханно 10-годишно момче. 

Убиецът се оказал 32-годишният Ишмаел Килинчер, бащата на малкия Хюсеин. Той казал, че много обича сина си, затова решил да го изпрати на небето възможно най-скоро, за да няма време да порасне и да се опорочи с грехове. 

Ишмаел изпратил 31-годишната си съпруга Рабия до магазина и след това обяснил всичко на Хюсеин. Казал му, че ще го убие, извинил се, прегърнал го и целунал по челото. "Прости и на мен, татко", отговорило момчето.

След това Ишмаел удушил сина си, заключил апартамента и се обадил в полицията.

Служителите на реда започнали раследване по дело за убийство от първа степен - оказало се, че мъжът е планирал това от около две седмици, пише Daily Star. 

Бащата обяснил на разследващите, че самият той ще отиде в ада заради греховете си. За Хюсеин обаче не искал такава съдба, затова решил да му помогне да достигне рая.

"Грешен съм и ще отида по дяволите. Синът ми също щеше да започне да греши веднага щом порасне.Колкото по-дълго живее човек, толкова повече се омърсява от греха. Не исках синът ми да се поддаде на изкушението и да свърши като мен. Затова го изпратих на небето толкова невинен", признава бащата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

прост човек

прост човек

12.03.2021 | 20:52

то затова и семето му е такова !

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?