Следвайте ни

Потрес! 13-годишна роди, бащата бил на 10

viber icon

Потресаваща история разказа вестник „Мирър“. Тя разкрива, как 13-годишна ученичка в Русия е родила дъщеричка, а бащата бил едва на 10.

Дария Суднишникова днес в 10 часа местно време в Сибир роди 3.628-килограмово бебе. За първи път случаят достига до широката общественост, след като 13-годишната се появява по телевизията в Русия, където твърди, че чака дете от 10-годишния си приятел Иван.

Той подкрепя същата версия и запазва отношенията си с момичето. По-късно Дария признава обаче, че е била изнасилена в родния си град Железногорск от 16- годишно момче.

Тя казва, че е излъгала за забременяването от Иван първоначално, защото е била силно смутена от случилото се. Полицията разследва случая и се очаква да вземе ДНК проба от новороденото.

Иван не е допуснат да присъства по време на раждането. Преди да роди, Дария пише в социалните мрежи за гаджето си: "Той не живее при мен, остава само през нощта понякога. При навършване на 16 години ще поеме бащинството, в зависимост от развитието на отношенията ни".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?