Следвайте ни

Порно скандал с кралски лейтенант на Острова

viber icon

Във Великобритания е избухнал нов скандал, чийто главен герой са служещите в подводниците. Този път инцидентът е причинен от заснемане на порно.


Виновница се е оказала е 29-годишната лейтенантка от Кралския флот Клеър Дженкинс, съобщава "Метро", цитиран от Блиц. Жената, заедно с приятеля си, водещия моряк Лайм Додингтън, е снимала порно клипове и ги е публикувала в мрежата, за да спечели повече пари. За гледане на порно с участието на британския офицер клиентите й плащали 15 долара.

Особеният цинизъм на случилото се е в това, че порното е заснето в казармата на строго секретна военна база.
Отначало ръководството на флота не е повярвало в случилото се, но след като изгледали видеоклиповете с участието на Дженкинс, те са заявили, че подобно поведение може да има "различни рискове за сигурността".

Жената е командвала група моряци на подводница от клас Astute. Тя отговаряла за корпуса на подводницата, който се състои от специални плочи, които поглъщат звука. Това позволява на подводницата да се плъзга безшумно във водата, преследвайки вражески кораби.
Забележително е, че преди да служи във флота, Дженкинс е премина много строго тестване, където отговаря на въпроси за личния си живот. Тя вече е признала за стореното.

Така или иначе, порно клиповете на Дженкинс продължават да набира голям брой гледания. Служителката на британската подводница в профила си в порносайта разказва, че обича да "бъде палава и гореща".

По-рано във Великобритания бе избухнал скандал около подводницата HMS Vigilant. Тогава се е "отличил" лейтенант Лен Лоу, който поел смяната пиян. Освен това той донесъл на борда и пакет с пиле барбекю.
Пияният лейтенант се опитвал да командва натоварването на ядрено оръжие, което би било достатъчно, за да унищожи цяла Великобритания.

 

Снимка: Блиц

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дайте линк

Дайте линк

09.02.2021 | 21:37

Поне като сме затворени,да плакнем очите.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай