49
Следвайте ни

Порно гей филм, заснет на Акропола, засрами гърците ВИДЕО

viber icon

Министерството на културата в Гърция започна разследване след публикуването онлайн на кратък филм, показващ двама мъже, които правят секс на древния Акропол в Атина, съобщи гръцкото издание Ekathimerini.

36-минутният филм, озаглавен „Departhenon“, е бил публикуван на 21 декември, но привлече вниманието на властите тази седмица. Министерството на културата заяви, че не е дало разрешение за снимките на филма на Акропола.

„Археологическият обект на Акропола не е подходящ за какъвто и да е вид активност или друга дейност, която би причинила обида и показва неуважение към паметника“, се казва в изявление на министерството.
 
Филмът съдържа няколко явни сцени с участието на мъже и жени, чиито лица не са показани. Сцената, заснета в Акропола показва двама мъже, които правят секс, докато стоят в кръг, образуван от други актьори.

Посетителите на древния обект могат да се видят да се разхождат наблизо.

Създателите на филма, които останаха анонимни, го описаха като „произведение на изкуството, което е и политическо действие“. Спирос Бибилас, президент на Асоциацията на гръцките актьори, определи филма като срамен.

„Не можете да направите всичко в името на активизма. Всъщност аз не смятам това за активизъм“, каза той пред телевизионната мрежа Antenna. „Като грък ме е срам.”

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Епси чардъ

Епси чардъ

11.01.2022 | 14:27

Явно за някой чифутски пендеорунгел Акропола е нейде между Украйна и Казахстан Абе чифут сър пиндеорунгел

Отговори
0 2
Петкан

Петкан

11.01.2022 | 13:22

Иска ли руснака война, долу комунистите, да живеят европейските ценности, долу Путин, да живее Украйна и свободен Казахстан!

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?