Следвайте ни

Полски ясновидец предрече страшна финансова криза през юли ВИДЕО

viber icon

На 25 февруари парапсихологът и ясновидец от Полша Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква икономическа криза. Проблемите ще започнат около юли. Точната дата е неизвестна.
  
Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза отдавна е планирана. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф наблюдава драматичен спад, който вече се наблюдава през 1929 г. Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца, но в крайна сметка все пак ще последва значителна рецесия.

Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото. Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец, цитиран от Блиц.бг.

Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат. В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.

За съжаление не можем да кажем какво има в плановете си световното правителство, както не можем да кажем със сигурност дали на полския екстрасенс може да се вярва.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Додахме си думата Йок корона Иде реч за пари много пари

Додахме си думата Йок корона Иде реч за пари много пари

01.03.2021 | 06:46

Опааа Значи си имаме Световно правителство Ама не му знаем какви са му плановете И още нещо научаваме от некакъв си полски кратун което пък ние говорим от година време Че корона вирус няма и Короната като найменование си остава чисто финансов термин а не медицински А определени медици сребролюбци бяха използвани в цялата медийна кампания от продажни чифутски политици за да обслужат световния банкерски чифутски уж елит А тук се подразбира че туй е Световното правителство или по скоро задкулисието за което пък има една думичка КОНСПИРАЦИЯ А сега да не вярваме на конспиративни теорий който другарите чифути и медийните им подлоги с такива статий неволно признават за съществуването на задкулисието

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?