Следвайте ни

Поляк почина в кръчма, възкръсна, върна се да си допие

viber icon
Мъж, обявен за мъртъв след тежък запой, се събуди в моргата и се върна да си допие. Действието се развива в Полша, а за 25-годишния Камил било сигурно, че е умрял, съобщи Днес.бг.
Той се включил първоначално в тежък запой в заведение, където изпил толкова много водки, че колабирал. Линейка го закарала в болница, а там само констатирали смъртта му, съобщава британският Метро.
Същият ден обаче охранителите в болницата започнали да чуват странни звуци от моргата, като всичко завършило с отварянето на вратата от страна на трупа, който на всичкото отгоре си поискал и одеяло.
Охранителите повикали полицията, а дотогава Камил се възстановил напълно. Кръвните изследвания показали, че пациентът може да се прибере у дома си.
Вместо да се прибере вкъщи Камил се върнал в заведението.
Това не е първата подобна история. През декември миналата година руснак почина след твърде много консумирана водка на купон. По-късно се събуди в моргата и се върна на купона.Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?