49
Следвайте ни

Почина председателят на Европейския парламент

viber icon

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли е починал рано тази сутрин, съобщиха от кабинета му преди минути.

Смъртта му е настъпила след "сериозно усложнение", свързано с имунната му система.

„Президентът на Европейския парламент Давид Сасоли почина в 1,15 ч. сутринта на 11 януари в болницата в Авиано, Италия, където беше хоспитализиран“, написа неговият говорител Роберто Куйо в Twitter.

 Сасоли беше председател на 705-местния парламент на ЕС от 2019 г.

"Какъв голям шок и голяма загуба. Аз съм дълбоко натъжен. Той ни напусна твърде рано. Моите съболезнования на семейството му! Скъпи Дейвид, почивай в мир", туитира германският евродепутат Исмаил Ертуг.

 

 
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (20)

усложнения с имунната му система

усложнения с имунната му система

11.01.2022 | 14:05

Ваксинирали са го и пукнал!

Отговори
2 3
Ти ли бе гнасчифутска

Ти ли бе гнасчифутска

11.01.2022 | 13:36

Ти ли бе гнас чифутска ще бъдеш с чифутския ти морал ще бъдеш морален стожер на Чоловеческите помисли и действия Нима има нещо човешко в помислите и действията на чифута Давидчо апологет на чифутщината от най висок Обществен пост във Европийският съюз и желанието му чрез терор репресивни мерки да бъдат принудително набодени всички който са Европейци Европейци със стари като света европейски родове А Давидчо чийто род се е измъкнал от пепелищата на СОДОМА и ГОМОРА да израсне в центъра на Цивилизацията Европа да сее чифутската си отрова над милиони Европейци И ще перефразирам една Българска поговорка Който отрова сее Отрова ще пожъне А ти следвай примера на Давидчовци Сей отрова и омраза И добива ти ще бъде такъв богат и пребогат

Отговори
2 4
Малко уточнение

Малко уточнение

11.01.2022 | 09:24

Не Човек е умрял а чифут докопал се до един от най вишите органи на управлението на Християнска Европа и от този пост насаждайки чифутски човеконенавистни идеологий и морал Натиска за приемането на прословутата Инстамбулска конвенция Двегодишното. дърдорене реклама и налагане чрез откровен терор за да бъдат Европейците набодени със чифутската им субстанция с нейзвестен произход А списъка на дивотиите им чифутски е твърде дълъг за да ги изброя Но само заради тези две по горе изброени да се пържи в Ада Давидчо си е повод за радост И пак не вярвайте в Божието възмездие и справедливост

Отговори
6 8
СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, КОГАТО ИМА ХОРА КАТО ВАС !!!

СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, КОГАТО ИМА ХОРА КАТО ВАС !!!

11.01.2022 | 09:48

Няколко пъти прочетох поста Ви, или сте дълбоко комплексирън, недооценен от близки познати и колеги или твърде нещастен/на .Когато човек има такава агресия и такива расъждения относно човешкия род е пагубно за човечеството. Явно интелекта Ви недостига за да разберете и Истамбулската конвенция и ваксинациятаи тнт.

Отговори
8 6
И двете, дядо попе!

И двете, дядо попе!

11.01.2022 | 13:30

Дълбоко комплексиран, недооценен от близки познати и колеги И твърде нещастен! Такъв е!

Отговори
2 3
Статистика на нормалните все още хора

Статистика на нормалните все още хора

11.01.2022 | 08:58

Тя показва няколко неща, а именно- т.нар. "официалан статистика" на някой си не е вярна,защото всеки знае поне няколко случая на хора,които са починали ,но са вписани ,че са умрели от ковид без да са болни.Освен това- ако я няма тая масова психоза и налагане на см-ърт и стр-ах от сутрин до ...сутрин и от сутрин пак до сутрин вече две години,то броя на починалите ще е поне с 80 % по малък.Като сложим и нашата "капачкова"медицина, проявяваща се в събиране на милосиня със СМС по Рождество и отврати-телните условия в болниците-то поне още 15% биха били живи ако имахме нормално здравеоопазване и лекари.ОСтаналите 5 % са починали от ваксинациите и буферните дози!

Отговори
14 6
Всяко нещо следва своята логика. По последни данни от САЩ

Всяко нещо следва своята логика. По последни данни от САЩ

11.01.2022 | 08:18

"Ваксинацията" не само, че не дава траен имунитет срещу К19, НО ДОРИ ВЪЗПРЕПЯТСТВА ОБРАЗУВАНЕТО НА ТАКЪВ СЛЕД ПРЕБОЛЕДУВАНЕ. А сега накъде? Така че - дупчете се колкото искате - горното ви го казват производителите. Сами си решавайте. Ето защо, където са масово буствани с 3-та и дори 4-та игла, мрът като мухи:( И не само КОВИД, той е бял кахър. Инфарктите и особено инсултите са скочили десетки пъти! За АВТОИМУННИТЕ заболявания въобще не говоря.

Отговори
27 8
Много информирани хора ....

Много информирани хора ....

11.01.2022 | 10:26

Има две групи хора едните вярват, другите не. За всяко нещо има и подръжници и противници. Но явно хората който се борят с важни неща . ЛЕКАРИТЕ който спасяват човешки живот, нямат време да разясняват подробно колко е важна имонизацията. НО,има безделници който по цял ден се чудят как да перефразират нечие мнение така, че да е угодно за тях. И се чудят за какво да протестират и да се бошуватза да са интересни и да им обърнат внимание! Всеки има правона собствено мнение, НО ЖИВЕЕМ В ОБЩЕСТВО КОЕТО ИМА НУЖДА ОТ РЕД И УВАЖЕНИЕ ЕДИН КЪМ ДРУГ !!!

Отговори
3 4
Жоро

Жоро

11.01.2022 | 15:43

Муха си ти, при това лайнярка. Аз имам три ковид ваксини и една грипна. Не съм се заразил с нищо и не “мра“ от инсулти, инфаркти и каквото друго ти се привижда в мъглата на слабоумието.

Отговори
2 1
МАЛКО ИНФО ЗА ЧАЛГАРКИТЕ АНТИВАКСАРИ

МАЛКО ИНФО ЗА ЧАЛГАРКИТЕ АНТИВАКСАРИ

11.01.2022 | 08:04

Агенция "Франс Прес" цитира официалните държавни статистики, които показват, че на първо място в света по процент смъртни случаи е Перу с 610 починали на 100 000 души население. На второ място е България с 403, после се нареждат Босна и Херцеговина, Черна гора и Република Северна Македония. На шесто място е Унгария, на седмо - Чехия, на осмо - Грузия. Румъния е на десета позиция. Кореспондентът на "Ди Цайт" Томас Розер също цитира статистиката за процента смъртни случаи и подчертава, че седем страни от Югоизточна Европа са в първата десетка по смъртност. "Като добавим и Грузия, се оказва, че осем от десетте държави с най-висока смъртност като процент от населението са от някогашния социалистически лагер и от югоизточния регион", пише той и констатира: "В момента смъртта е вездесъща в препълнените болници на Балканите." Авторът припомня, че в Румъния само за месец октомври пандемията е отнела живота на над 10 000 души, а в Сърбия смъртността е достигнала най-високото си равнище от Втората световна война насам.

Отговори
10 23
Геноцид

Геноцид

11.01.2022 | 07:58

Геноцидните планове на Давос шайката няма да простят на никого, дори на слугите им.

Отговори
22 5
И друго можем

И друго можем

11.01.2022 | 07:36

Можем Можем И друго можем кога сме подложени вече две години под чифутски гнет и пропаганда Можем и да спомагаме за унищожаването на чифутщината А туй е само Божията справедливост

Отговори
17 7
Линк

Линк

11.01.2022 | 07:23

Чифута не е Човек Доказано от Човешката история Чифута е гнида

Отговори
16 7
Идиотите на света

Идиотите на света

11.01.2022 | 07:31

Как може да се радвате на смъртта на човека. Дано пукнете на мига.

Отговори
7 18
И още

И още

11.01.2022 | 07:11

А още по радостната новина е че чифутите намаляха със един набоден със собственото си ГМО Нещо като харикири и сепуко Още един пример за Православний Български Народ че не трябва да слага в Божието си тяло субстанций сатанински и циониски на Сатаната

Отговори
12 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?