71

Почина обичана млада турска актриса от хитов сериал СНИМКИ

Почина известната турска актриса Гюлша Чомоглу, която известно време се бореше с коварна болест.

Джадде 

Тя бе известна в България най-вече с участието си в сериала "Бодрумска приказка" (Bodrum Masalı), където играе ролята на Едже. Сериалът се излъчваше по NOVA и спечели доста популярност сред българските зрители.

Съпругът на Гюлша Чомоглу, Гьокхан Гюнал в сряда съобщи тъжната вест за кончината на 38-годишната актиса, която от 2 години се лекува от рак.

Джадде

Споделяйки снимката на Гюлша, с която се ожени през 2018 г., той написа: „За съжаление загубихме моята скъпа съпруга, радостта на живота ми, майката на нашата красива дъщеря.“

Чомоглу и Гюнал имат двегодишна дъщеря, Дуру.

Обичаната от хиляди фенове актриса беше погребана в гробището Канлъджа вчера, след заупокойната молитва, извършена в джамията на Богословския факултет на университета Мармара в Юскюдар, в азиатската част на Истанбул.

Джадде

Семейството, роднините и приятелите на Чомоглу присъстваха на траурната церемония.

Джадде

Известни имена като Илайда Алишан, Хазал Субашъ, Зюхал Олджай и Гьоркем Севиндик присъстваха на погребението на Чомоглу и я изпратиха за послесен път. Съпругът на Гюлша Чомоглу прие съболезнованията.

Джадде

Гюлшах Чомоглу е родена на 30 май 1986 г. в Анкара. Завършила е театрално изкуство в университета „Билкент“. През кариерата си е участвала в различни телевизионни сериали и филми. Най-известна е с ролите си в сериали като „Unutma Beni“ (Не ме забравяй), „Aşkın Bedeli“ (Цената на любовта), и „Yüksek Sosyete“ (Висшето общество), където играе ролята на Бегюм Кoран.

Джадде

Актрисата също така беше известна и в театралните среди. Тя е преподавала актьорско майсторство в гимназията „Мимар Синан“.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?