Пленник: 200 км ме мятаха с хеликоптер с главата надолу (ВИДЕО 18 плюс)

Украинските силоваци искали да го режат на парчета, мъчили пленниците до дупка

В резултат на размяната на военнопленници у дома се завърнаха няколко десетки жители на самопровъзглсилата се Донецка народна република. Някои от тях се съгласиха да разкажат пред LifeNews за условията, в които са били държани по време на своя плен. Оказва се, че пребиването на задържаните, за което бе известно и по-рано, е бил най-малкият им проблем, а украинските гвардейци са имали цял набор от методи и средства за мъчения.

Били са употребявани електрошок, горене кожата на жертвите, инжектирането на неизвестни препарати. Много от онези, които са успели да преживеят плена на украинските силоваци, са с травми за цял живот.

Опълченецът Станислав е бил в плен на украинските силоваци около два месеца. „За спомен“ те му прогорили свастика на кожата и надписа „сепаратист“. „Горяха ме с нажежени вериги и щик. Постоянно ме пребиваха. Никой не вярваше, че мъченията ше имат край“, споделя той.

Станислав няколко дни е бил разпитван и мъчен в Краматорск, уточнява БЛИЦ, а след това е бил закаран в Харковското отделение на съвета за сигурност на Украйна. Младежът е прелетял около 200 километра провесен с главата надолу от колесника на хеликоптер. „Първо искаха да ни нарежат на парчета, но после решиха да летим. Започнаха да ме бутат към хеликоптера. В един момент гвардейците решиха, че ще им изцапам кабината, и че не съм достоен да летя вътре. Тогава ми завързаха крака за колесника. Така летях до самия Харков. Беше страшно“, разказва Станислав.

Друг пленник, който все още лекува раните, разказва, че украинските военни са отказали да окажат медицинска помощ дори и на най-тежко ранените войници. По думите му, гвардейците са правили всичко по силите си, за да увеличат страданията на пленените.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
За "успехите" и на Родината ни

За "успехите" и на Родината ни

27.09.2014 | 16:15

Незабравяйте, че и майката на Сергей Станишев е еврейка от Украйна. Затова държавата ни \"успяваше\" толкова години да натрупа само пасиви. Крушата не пада по-далече от дървото.

Отговори
0 0
към 2, Благой и Нло

към 2, Благой и Нло

27.09.2014 | 08:04

Заради циничния ви коментар ви пожелавам да изпитате поне част от това, което са преживели тези пленници! На слука!!

Отговори
0 0
Нло

Нло

26.09.2014 | 23:49

И ние постоянно си правим опити с комуноиди - таковаме ги постоянно и пр. - много е яко ...

Отговори
0 1
Благой

Благой

26.09.2014 | 22:11

Да бе фашисти... вие руските подлоги 70 години след края на войната продължате да се борите с фашизма и упадъчната западна култура ама същевременно ходите на почивка и пращате децата си да учат в същите тези фашистки държави. Ай сиктир от тука! Бегайте към Северна Азия като толкова ви харесва или отлитайте с чинията на Бузлуджа!

Отговори
0 1
2

2

26.09.2014 | 20:56

Интересно тоя алкохолизиран дебил с криви пожълтели зъби от какво му е стария белег на челото?\n

Отговори
0 0
Но пасаран!

Но пасаран!

26.09.2014 | 20:54

Смърт за киевските нацистки псета, насъсквани от псевдодемократичния Запад!!! Просто не е за вярване, че това се случва през 2014 година в Европа!!

Отговори
0 0
user

user

26.09.2014 | 19:08

Бре къде са сега защитниците на човешки парва, където пищят за щяло и нещяло? Да не се окаже, че са колеги с палачите в Украйна... Тоест имат един и същи работодател?!?!?

Отговори
0 0
мунчо

мунчо

26.09.2014 | 18:26

Това е навсякъде където стъпят европедерастите,просто Украина е поредното място където са се развихрили,а най-лесния начин да накажем подобни изверги е отказ от закупуване на тяхна стока,откъде на къде ще купувам от ЛИДЛ,Кауфланд,МЕТРО стока на чужди производители ,френски немски кашкавал=че нашият е в пъти по-добре=като мухляса яжте си го

Отговори
0 0
фашисти

фашисти

26.09.2014 | 18:16

Това са фашистите ! Украйна е фашистка !

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?