Следвайте ни

Писател закъса жестоко заради "сексуална фантазия"

viber icon

Прокурорите в Истанбул поискаха затвор до 46 години за южнокорейски писател, живеещ в Истанбул, заради твърдения за изтезания. 44-годишният заподозрян, идентифициран като Уосук Лии, е замесен по седем различни обвинения за изтезания и сексуално насилие над 22-годишната южнокорейка Ким Йонж. Уосук и Ким споделят жилище в истанбулския квартал Умрание, от два месеца, където Ким е била нападната, изнудвана с голи видеоклипове, държана е гладна и е бита от приятеля си.

Уосук беше арестуван през март и тепърва предстои съдебен процес. В обвинението заподозреният, който се е запознал с Ким онлайн, е пътувал заедно с нея до Истанбул и са наели апартамент в Умрание. Уосук е обвинен в изтезание на жертвата между февруари и март и нападения над нея. Предполагаемите му престъпления включват сексуални изтезания и гасене на цигари върху кожата ѝ. Той също е обвинен, че я е затворил в апартамента, където тя е държана гладна. Прокурорите твърдят, че заподозреният е унищожил мобилните телефони и компютъра на жертвата и е заснел сексуално насилие над нея. Твърди се също, че е заплашил да качи видеоклиповете в порносайтове, ако жертвата го напусне. Уосук също е обвинен в многократно удряне на Ким с бутилка парфюм, мобилен телефон и парчета от разбит компютър, предизвиквайки фрактури на пострадалата.

Заподозреният отрече обвиненията и твърди, че сексуалният им контакт е бил в съгласие и действията, които представляват изтезания, са резултат от „ролева игра със сексуална фантазия“.
 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?