1553
Следвайте ни

Пинк разтърси света с молба към Роналдо

viber icon

Американската певица Пинк отправи неочаквана молба към Кристиано Роналдо през социалните медии, която получи невероятен отзвук. И бе удовлетворена от спортиста с най-много последователи в мрежите.

Тя предложи тази Коледа да помогне на две деца в неравностойно положение, за които не дава много подробности. По думите ѝ единственото, което би ги ощастливило, е подарък от CR7.

 "Хей, Кристиано. Тази година спонсорирам две деца за Коледа, които най-силно искат една от твоите фланелки. Те си нямат много, но аз съм решена да желанието им да се сбъдне. Искаш ли да ми изпратиш фланелки, които ще променят живота им? Знам, че правиш прекрасни неща през цялото време, но...", написа в Туитър американската певица.

Сред отговорилите, разбира се, беше и самият Кристиано.

"Здравейте P!Nk, с удоволствие помагам. Без проблем ще приготвя няколко подписани тениски за тези деца. Поздравления, че успяхте това да се осъществи!", написа португалската звезда в профила си в Туитър.

Браво и на двамата!

Коментари (1)

Аз съм червен, щом тя е в рокля червена

Аз съм червен, щом тя е в рокля червена

29.11.2021 | 23:07

Аз съм червен и съм ерген, може да се казвам Петър, но съм на всеки километър. Аз съм червен и съм нервен, щото гадже нямам още - за студените зимни нощи. Аз съм червен и не съм женен, ама кво му пука, нали пиша тука. Аз съм червен, но не съм сломен. Партията си обичам, макар на бабичка да приличам. Аз съм червен и в България роден. Пиша рими, щото са ми любими. Аз съм червен и пия арсен, има го във водичка на Чернобилската рекичка.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?