Следвайте ни

Пиърс Морган: На COVID-19 не му дреме за Коледа, да я отменим!

viber icon

Известният британски журналист и водещ Пиърс Морган апелира да отменим Коледа заради пандемията от коронавирус. Той допълни, че светът трябва да изчака появяването на работеща ваксина, за да продължи нормалното си съществуване.

„На Covid-19 не му дреме за Коледа. Ако трябва да направим компромис тази година, нека бъде така. Все още може да посещаваме виртуални църковни служби и да провеждаме виртуални вечери с близките си. Ваксините се развиват бързо, нека се опитаме да спасим колкото се може повече животи дотогава“, написа в профила си в Twitter.

В последно време интернет платформата се използва от западния свят като основен инструмент за изразяване на политически, социални и дори военни въпроси от обществените личности.

Постът на Морган бе посрещнат с възмущение от последователите му в Twitter. Много от тях коментираха, че хората са се жертвали достатъчно, така че не са готови да се откажат и от Коледа.

Разбира се, не всички реакции са негативни. Немалка част от феновете му са съгласни с твърдението. Някои коментиращи споделят, че ще проведат семейните си срещи през Zoom, други че са напълно съгласни да жертват зимните празненства и веселия заради здравето си и това на околните. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гошо

Гошо

19.11.2020 | 19:45

Помяр

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?