Педофил пише на Саркози: Отрежете ми топките

Французинът, изнасилил петгодишно момченце, сам поиска да бъде кастриран. Това е евтин трик, търси по-лека присъда, категоричен е бащата на жертвата

Франсис Еврар, който ще се яви след десетина дни пред касационен съд в Северна Франция по обвинение за отвличането и изнасилването на малкия Енис през август 2007 г., е изпратил писмо до президента Никола Саркози, за да го моли да разреши да бъде подложен на физическа кастрация, съобщиха френските медии.

На 15 август 2007 г., току-що освободен от затвора в Каен след 18-месечна присъда за изнасилване на две момченца, Еврар отвлича петгодишния Енис в Рубе и го подлага на сексуално насилие в един гараж. Осъждан три пъти от 1975 г. за сексуални посегателства и изнасилване на малолетни, Еврар е заплашен от доживотен затвор. В писмото си той иска тестисите му да бъдат отстранени хирургически.

Франция обмисля принудителна химическа кастрация за някои извършители на сексуални престъпления, но физическата кастрация, която иска Еврар, е забранена. Бащата на момчето Енис - Мустафа Кокакюр, осъди писмото на Еврар като трик, за да получи по-лека присъда. Защо сега, десет дни преди процеса? Можеше да го направи преди две години или дори преди да извърши всички тези престъпления?, попита той по френската телевизия.

Франция, наред с няколко други европейски страни като Швеция и Дания, вече позволява използването на лекарства за понижаване на сексуалния апетит на престъпници, които се съгласят да ги приемат.

Преди седмици страната се разтърси от педофилски скандал, свързан с министъра на културата Фредерик Митеран, племенник на бившия президент Франсоа Митеран. Повод за това станаха признания на 62-годишния Фредерик в негова автобиографична книга за използване на платени сексуални услуги на момчета в бордеите на Банкок.  „Стана ми навик да плащам на момчета... Изобилието на млади, много привлекателни и леснодостъпни момчета предизвика у мен въжделения, пък и повече не се налагаше да се ограничавам и да се крия", пише той в скандалната книга „Глупав живот", превърнала се в бестселър през 2005 година. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?