Следвайте ни

Педагожка изнасили ученик в колата си

viber icon

Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови съобщения за период от 10 седмици, заведе го на почивка и накрая прави секс с него в колата си, пише Блиц.

53-годишната Морена Милани беше осъдена в окръжния съд на Виктория на три години и половина зад решетките, след като тя се призна за виновна в тормоз, сексуалното посегателство и изнасилване на тийнейджъра.Съдът изслуша омъжената майка на двама синове. Тя разказва, че започнала да търси контакт с момчето през 2018 г., защото била "загрижена за психичното му здраве".

В рамките на месеци тя му изпращала съобщения "практически всеки ден, практически през цялото време", признава тийнейджърът по-късно в полицията.
"Понякога вътре пишеше сексуални неща", казва той.

Почти 15 000 текстови съобщения и имейли са разменени между 19 юни и 10 август с хиляди препратки към "секс, сексуални актове, сексуални фантазии и порнография".

На 15-ия му рожден ден Милани завел тийнейджъра в ски курорта Лейк Маунтин, където те играли в снега, пили сайдер и хапвали пица.


По време на пътуването тя му позволи да управлява колата си, въпреки че нямал книжка, със скорост 110 км / ч.

После завела момчето на бар в Мелбърн и му дала подаръци.

На два пъти през август Милани извършвала сексуални актове с момчето в колата си.

Полицията започва разследване, когато родителите на младежа виждат цялата кореспонденция между социалната работничка и сина им. 

Когато Милани е арестувана през ноември, тя опитва да изкара младежа виновен и дори го обвинява в сексуално посегателство. 

По време на делото съдия Петер Лаурицен заяви, че обвиняемата има „значително разбиране на уязвимостите и познавателните способности на младите хора“.

„Като се има предвид вашият академичен и професионален опит, вие трябваше да осъзнаете вредата, която сексуалната ви активност би причинила на жалбоподателя и неговото семейство“, каза той, като добави, че психологическите щети на тийнейджъра ще „продължат в обозримото бъдеще“.


Престъплението й се приписва на влошаването на психичното здраве и злоупотребата с алкохол по това време.

Милани ще трябва да излежава две години и два месеца от присъдата си, преди да получи право на условно освобождаване.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?