Следвайте ни

Пътник олекна с 10 000 долара заради отказ да сложи маска

viber icon

С 10 000 долара е глобен пътник без маска на полет от Юта за Аризона  в САЩ. Това съобщи Федералното авиационно управление на Щатите.

Опитите на стюардесата да накара мъжът да си сложи предпазното средство на лицето, останали безполезни.  Тя го молила 7 пъти да покрие устата и носа си, но в момента, в който жената се отдалечавала, пътникът свалял маската. 

 Неотстъпчивостта му да спази въведените здравни мерки довела до скандал. Наложило се той да попълни протокол за нарушение, но отказал да представи документ за самоличност.  Агресивното му поведение изплашило и разстроило стюардесата.

До юни на федералните власти на САЩ е съобщено за най-малко 3000 инцидента с пътници, което е повече от обичайното, и то главно заради отказ на пасажерите да си сложат предпазна маска. 

Пътниците могат после да се оплачат, че са били дискриминирани от авиокомпанията дори и да не са прави, но тази тенденция трябва да се следи внимателно от застрахователите, предупреждава и най-големият европейски застраховател Алианц (Allianz), цитиран от Франс прес.

Междувременно става ясно, че в Русия е свален пътник от рейс от Владивосток за Москва заради отказ да сложи маска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Колко ли струва Маската на Зоро

Колко ли струва Маската на Зоро

09.07.2021 | 18:50

Браво Браво Точно така Това се казва грижа към човека Да му олекне джоба Да не фане да му се скъса евентуално Набутал там много милиони без да се замисля че джоба може да му се скъса Е сега му е олекнало смятам и на душата И най важно че стюардесата е добре а министъра въвел тази тъпотия с маските най добре При него пристигат цели целинички 10 000 доларчета Такъв грабеж перфектен облякън в наредба под предлог грижа за Човека и Сатаната не би могъл да измисли освен ако не е чифутин

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?