46

Пътнически самолет със 133 души на борда се разби в Китай ВИДЕО

Пътнически самолет Boeing 737 на „China Eastern“ претърпя катастрофа в южната част на Китай, съобщи Китайската национална телевизия.

На този етап няма информация за загинали. 

На борда е имало 133 души и в момента се провеждат издирвателни и спасителни операции. 

Самолетът е пътувал от Кунмин до Гуанджоу и е претърпял катастрофа в района на град Джоу, Гуанси. Катастрофата е предизвикала пожар в планината, съобщи китайската държавна телевизия.

По данни на Flightradar24 самолетът е излетял от Кунмин в 13:15 ч. местно време и се е насочил към Гуанджоу. Около 14:20 ч. близо до Джоу самолетът рязко е започнал да забавя ход и да губи височина, след което е изчезнал от екраните на радарите.

Очаквайте подробности. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Снимката е илюстративна. Показва чудноват руски самолет

Снимката е илюстративна. Показва чудноват руски самолет

21.03.2022 | 13:06

собственост на министерството на извънредните ситуации. При това в Гугъл има милиони снимки на Боинг 737 като катастрофиралия. Що се отнася до катастрофите, най-малко катастрофират Еърбъс, Боинг четири пъти повече от Еърбъс, а руските самолети десет пъти повече от Боинг. Рекордьор е някогашният Ту 104, една трета от произведените са се разбили в земята.

Отговори
4 1
Смъртоносните Боинг взимат невинни жертви.

Смъртоносните Боинг взимат невинни жертви.

21.03.2022 | 12:06

А относно биологично оръжие covid-19 и неговите варианти а не мутации, и ще инвестирано и създадено от краварите е безспорен факт, признат в разсекретения доклад департамента на САЩ. Китай няма амбиции за световно господство, амбициите са на краварите зад океана, които наложиха санкции срещу Европа и докараха инфлацията, пандемията и войната.

Отговори
6 5
няма амбиции ли?!

няма амбиции ли?!

21.03.2022 | 15:49

Долна ктайска подлога комунистическа

Отговори
2 1
всеки ден в бг

всеки ден в бг

21.03.2022 | 11:00

умират по близо толкова народ от КИТАЙСКИЯ вирус така че за мен това е възмездие за моите близки починали! ОЩЕ ИСКАМ! Китайците да заплатят скъпо за биоръжитето което пуснаха на света!

Отговори
2 10
Та само ти мислиш така и подобни руси или нискочели,

Та само ти мислиш така и подобни руси или нискочели,

21.03.2022 | 11:11

че Китай е пусна вируса. Империята на доброто снад 300 биолабораториите в Евразия и миити една в Северна Америка. Бог да прости загиналите! Ние на Вас продажните и "красиво-умните" , никога!

Отговори
4 5
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

21.03.2022 | 11:34

КИТАЙ Е НА ПЪРВО МЕСТО ПО ПРОИЗВОДСТВО В СВЕТА-ЗАЩО МУ Е НА КИТАЙ ДА УНИЩОЖАВА ХОРАТА--НА КОЙ ПОСЛЕ ЩЕ ПРОДАВА СТОКАТА СИ--АМЕРИКА ДОКАЗА ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ Е БИЗНЕС--С МНОГОБРОЙНИТЕ СИ ЗАПАЛЕНИ ВОЙНИ--КИТАЙ КОНКУРИРА И ЗАДМИНАВА АМЕРИКА--ТАКА ЧЕ ПО-ЛГИЧНО Е АМЕРИКА ДА ПУСНЕ ВИРУСА ЗА ДА СТОПИРА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА--КИТАЙ НИТО ВОДИ ВОЙНИ НИТО УБИВА ХОРА ВЪВ ВОЙНИ-КОЕТО ГО ПРАВИ АМЕРИКА ПО-ЦЯЛ СВЯТ--НО И РУСИЯ ЗАПОЧНА ДА СЕ НАМЕСВА И УБЪРКАХА РАБОТАТА НА АМЕРИКА-И ТЕ СЕ ПРИНУДИХА С ВИРУСИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЦЕЛИТЕ СИ--СЕГА ПУТИН ЩЕ ГИ ИЗГОНИ ОТ КОНТИНЕНТА ЕВРОПА ИНШААЛАХ

Отговори
12 5
Идиотизмът не се лекува

Идиотизмът не се лекува

21.03.2022 | 13:07

А няма и ваксина за него.

Отговори
2 2
до китайолгъзлизците горе

до китайолгъзлизците горе

21.03.2022 | 15:48

защо гнусните китайци прикриха за Биооръжието и убиха свои лекари и журналисти които предупредиха че това е смъртоносно. А ?! Защо само преди десет години от гнъсарите пак имаше Сара е нерс?! вие сте тъппи ограничени комунисти долни. горете в ада заедно с гнусните китайци. предатели!

Отговори
2 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?