Следвайте ни

Първи версии и СНИМКА на българския камион с труповете

viber icon

Тридесет и девет тела, включително едно на тийнейджър, са открити в контейнер за камиони в Есекс. Както стана ясно телата са намерени в камион, паркиран на Индустриалния парк Уотърглейл в Грейс, около сутринта в 1.40 часа. Камионът е тръгнал от България и влязъл в Англия от Холихед, Уелс, предава „Дейли мейл“. Шофьорът на камиона, 24-годишен мъж от Северна Ирландия, е арестуван по подозрение в убийство.

Полицейският началник Андрю Маринер заяви: „Това е трагичен инцидент, при който голям брой хора са загубили живота си. Нашите разследвания продължават, за да установим какво се е случило. Идентифицирането на жертвите може да е дълъг процес. Камионът е от България и е влязъл в страната от Холихед в събота, 19 октомври. Арестувахме шофьора на камиона във връзка с инцидента, той остава в полицейския арест, докато нашите разследвания продължават“.

Районът около камиона е отцепен, въпреки опасенията, че това може да предизвика проблеми с бизнеса в индустриалната зона. Все още не се знае какви са телата в товарната машина и дали се касае за нелегални мигранти за масово убийство от секта.      

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?