2374

Партийци искат патриарх Кирил да се помоли за Жириновски

От партията на Владимир Жириновски са се обърнали към Руската православна църква за молитви за оздравяването на лидера им. Депутатът от Държавната Дума Василий Власов е написал писмо до патриарх Кирил. В него той моли духовния водач да се помоли за тежко болния от ковид-19 негов бос. За това съобщи каналът "Россия 24 новости".

В пресслужбата на Либерално-демократическата партия са потвърдили за изпратеното писмо. Както и предишните дни, оттам отказват да съобщят подробности за състоянието на скандалния политик.

От министерството на здравеопазването твърдят, че състоянието му е "стабилно“, без да дават повече подробности.

Руските медии, обаче съобщават, че от вчера той е в още по-тежко състояние. Владимир Волфович вече не може да познае лекарите, близките и партийните си съратници. Потвърждават, че има големи поражения на белите дробове и е включен към апарат за изкуствено подаване на кислород. 

Жириновски страда от години от тежък диабет. Миналата година си е ударил 8 различни вида ваксини. Руски медици, коментираха това като изключително неразумен ход, който е довел до още по-ниско ниво на имунитет.

Вчера бе съобщено, че и лидерът на Руската комунистическа партия Генадий Зюганов е приет в болница с тежка простуда. От партията му съобщават, че е негативен за коронавирус.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?