2374

Пълен шок: Жена отиде на лекар и роди в тоалетната на болницата

Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си, неочаквано роди момченце в тоалетната на болницата, съобщи Metro. 23-годишната Лален Малик каза, че е почувствала силна болка в стомаха в края на март и е отишла в болницата с майка си. Докато чакала да я приеме лекар, тя отишла до тоалетната. В този момент, твърди тя, болката станала непоносима. Жената решила да помоли лекаря спешно да я вземе, но тогава разбрала, че е родила в тоалетната.

„Умът ми беше празен. Настаниха ме в друга стая и аз плаках, и майка ми плака. Това беше пълен шок и травма и за двете ни. Струваше ми се, че животът ми е в опасност“, спомня си Малик.

Лекарите успели да спасят сина й, когото тя кръстила Ибрахим. Жената призна как усещала, че нещо се случва с тялото й и няколко пъти ходила на лекар с оплаквания от задух и наднормено тегло. Тя дала кръв за анализ и спряла да приема противозачатъчни хапчета.

Според клиниката анализът е бил неточен поради грешка в процедурата за получаване на резултата. На Малик бе предложено да дари кръв отново след три до шест месеца, но тя роди по-рано.

Новата майка не е планирала да има деца, докато не завърши следването си. Според нея, ако е знаела, че е бременна, щяла да се подготви подобаващо за появата на бебето. Малик взе краткосрочен родителски отпуск и планира скоро да се върне в университета.

По-рано беше съобщено, че жителката на Ливърпул Рейчъл Фогърти, която не е забелязала собствената си бременност, внезапно родила в спешното отделение. Според Фогърти в навечерието на раждането тя напуснала работа рано поради силна болка.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?