Следвайте ни

Падна мистерията с "българските дракони", насилвали проститутки в Гърция

viber icon

"Българските дракони", изнасилвали и ограбвали проститутки в Гърция, направиха самопризнания, след като бяха арестувани, пише Труд.

23-годишната Божа и Дария, от Албания и Русия, и украинката Анна, на 24 години, са потвърдените жертви на българските „дракони“ досега.

Очаква се обаче жертвите на двамата арестувани, които са на 40 и 35 години, да се увеличат след публикуването на тяхната лична информация и снимки.

24-годишната Анна е пребита с невероятна свирепост и изнасилена в безсъзнание. След като разбрала какво се случва, започнала да се съпротивлява на 40-годишния. Ударила го в лицето и очите.

Това предизвикало неговата ярост, който с дървена бухалка започнал да пребива 24-годишната проститутка, която е със счупен череп, счупване на лявата ръка, ожулвания и синини по цялото тяло.

След ареста станало ясно, че 40-годишният българин е бил арестуван преди това от гръцката полиция многократно с 4 различни фамилни имена и 6 различни собствени имена, докато обирал офиси и апартаменти и е освободен през 2019 г.

На 24 април 2019 г. срещу него е издадено прокурорско разпореждане за хоспитализиране в психиатричната болница Дафни, считан за опасен, както за себе си така и за околните. Излежал е наказание в затвора за тежка кражба и чака друга присъда за кражба но под друго име.


Вторият извършител на 35-години е бил арестуван в миналото за трафик на мигранти и наркотици и е с ограничителни условия да не напуска страната.

И двамата българи арестувани от служители от Атинската дирекция за сигурност са обвинени в отвличане, грабеж, изнасилване и екстрадиране на жени.

40-годишния е арестуван в хотел на улица „Керамеон“, въпреки оказаната от него съпротива, а 35-годишния е арестуван на улица „М. Вода“ в центъра на Атина. В хотела са намерени предмети на жертвите, включително бижута, мобилен телефон и хотелска карта.

Срещу тях е образувано наказателно дело за изнасилване, грабеж, тежка телесна повреда, грабеж и съпротива по време на ареста им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?