Следвайте ни

Отлагат наградите БРИТ заради коронавируса

Те ще се проведат през май 2021 година

viber icon

Престижните музикални награди БРИТ ще бъдат отложени с три месеца заради пандемията от коронавирус. Те ще се проведат през май 2021 година, предаде БТА.

Обикновено официалната церемония се провежда в лондонската арена "О2" през месец февруари. Организаторите поясниха, че са взели решението си след консултации с представителите на музикалната индустрия и с партньорските организации за най-добра реакция на променената обстановка, свързана с COVID-19. "Надяваме се да сътворим най-голямата музикална вечер с участието на съзвездие от суперзвезди", заяви генералният директор на наградите БРИТ Джеф Тейлър.

По неговите думи, за да се случи това, тяхното програмиране трябва да бъде отложено за месец май. Според Тейлър галаспектакълът догодина ще покаже на всички колко е била важна музиката, за да преодолеем изпитанията, които се изправиха напоследък пред нас.

По време на тазгодишното издание на наградите БРИТ на сцената гастролираха певицата Били Айлиш, рапърът Дейв, певецът Луис Капалди и рапърката Лизо, припомня агенцията. 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?