Следвайте ни

Откриха писмо с плашещо точни предсказания от 1969 г. ВИДЕО

viber icon

Тапицер намери писмо от 1969 г. в стар диван с плашещо точни прогнози за бъдещето, пише The Mirror.

67-годишният Питър Бекъртън го открил, след като бил извикан да ремонтира дивана. Писмото било написано на 23 февруари 1969 г. от 11-годишно момиче, вероятно като домашна работа. В него тя фантазирала как ще изглежда нейният живот и свят в бъдеще.

Ученичката написала, че след много години на телефона ще се появи екран и събеседникът ще може да се види. "Почти като по телевизията", казва момичето. Според нейните прогнози телевизиите също ще се променят и ще преминат от малки кутии към големи екрани. Тя предположила, че ще бъде възможно да се сменят каналите не на панела на устройството, а с помощта на бутоните в подлакътника на стола. Детето също предсказало, че къщите ще станат умни и че вратите ще се отварят дистанционно с помощта на бутони.

Писмото обаче съдържало и неизпълнени пророчества: момичето се надявало, че в бъдеще няма да има обичайна храна и ще бъде възможно да се насити с помощта на вид дъвка. Тя била особено доволна, че при това условие няма да й се налага да мие мръсни чинии.

Съпругата на тапицера Роза решила да публикува писмото онлайн с надеждата да намери авторката на писмото. Тя отбелязва, че съпругът й често намира неща в мебелите, но засега това е най-интересната находка.
Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай