49
Следвайте ни

Откриха мъртва в хотелска стая дъщерята на милионер СНИМКА

viber icon

22-годишната красавица Анна Рийд, която е дъщеря на британски милионер, намери смъртта си по странен начин. Богатащката наследница срещнала 32-годишния Марк Шацл в Тайланд и двамата започнали курортна романтика, която продължила и в други страни. Те посетили Виетнам, Сингапур, Обединените арабски емирства, но пътуването до Швейцария било последно за красавицата.

Само два месеца след срещата с Марк, тя била намерена мъртва в 501-вата стая на хотел La Palma Au Lac в Муралто.

Самият Шацл извикал линейка и през цялото това време демонстративно сътрудничел на разследването. Според него Анна е починала по време на секс. Предполага се, че момичето обичало „по -силните“ неща.

"Увих кърпа около врата й и започнах да я целувам. Но тя искаше повече, затова сложих ръце върху кърпата и натиснах," признава Марк.

В подкрепа на своята версия, Шацл убеди полицията, че Анна водила много разхайтен начин на живот: обичала секс клубовете, както и да пие. Но тези показания по никакъв начин не били в съгласие с получените доказателства и показанията на свидетелите. Гостите на хотела, които били настанени в близките стаи предишния ден, чули писъци от 501 -ва стая. И възклицанията нямали нищо общо със сексуалните удоволствия.

"Чух как стъклото се чупи и някой хвърля мебели из стаята. Момичето плачеше. Тя викаше: "Убиваш ме!" или „Ти ме измъчваш“. Дори си помислих да отида да кажа нещо, но реших, че е твърде опасно," свидетелства един от гостите на хотела.

Шацл имал и мотив за атаката. Мъжът имал огромни дългове и знаел, че избраницата му не страда от липса на средства - през всичките тези два месеца тя плащала пътуването. Освен това в стаята била намерена скрита банкова карта. В сметката имало 25 хиляди лири, пише The Sun, цитиран от  blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

23.09.2021 | 18:31

Намерила е точно това,което е търсила.

Отговори
3 0
Грънча от ПОТната телевизия

Грънча от ПОТната телевизия

23.09.2021 | 19:07

Комунистите избиха елита, сигурно са някои комунисти или руски шпиони с Новичок!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?