1553

Откъде идват невероятните идеи на Никола Тесла?

Той си представяше новите технологии много преди времето си и тези образи изпълвали ума му. Твърдеше, че е общувал със същества от друг свят. Никола Тесла беше и си остава мистерия за обикновения свят, пише hiddentruth. Всички велики художници, изобретатели и творци, включително Никола Тесла, се чувстват инструменти с по-висша цел. Има ли програма за човечеството? Има ли по-голям скрит план, който надхвърля нормалната ежедневна рутина?

Винаги се е смятало, че във всяко поколение на Земята се изпращат определени души, родени с развити рецептори към висше познание, предназначени да изведат човечеството на ново ниво на развитие.

На 7 януари 1943 г. Никола Тесла умира от инфаркт на 33-ия етаж на хотел New Yorker. Няколко часа след откриването на тялото му, неговият племенник пристигнал в стая 3327 и установил, че тялото на Тесла, както и неговите чартежи,рисунки и бележки, вече са били отнесени.

Има твърдения, че те са били иззети от ФБР и бързо класифицирани като „строго секретни“. Официалната версия гласи, че не е открито нищо съществено.

Нови открития на независими изследователи твърдят, че документи съдържат таен план за развитието на човешката цивилизация, получен от извънземна добронамерена цивилизация. Това веднага подсказва, че Никола Тесла е получил знанията си от непознат висш разум.

Защо неговите записи представляват такъв интерес за правителството на САЩ?
Тесла е роден във време, което съвпада с древно кабалистично пророчество. Според него ” Портите на мъдростта ще се отворят на Земята и човечеството ще намери своите лидери “. И кой е роден по това време? Никола Тесла и Алберт Айнщайн.

Но има ли нещо друго освен пророчества и слухове, свързани с Никола Тесла и неговите знания?

През цялата ни история е имало различни пророци и учени, които са повлияли на еволюцията на човечеството.

Забележителни примери са Галилео, Коперник, да Винчи. Айнщайн и Тесла определено попадат в тази категория. Всички те са свързани с освобождаване на енергия от непознато знание.

Учените, участващи в проектите на Тесла, смятат, че той е имал нечовешки мозък. Мнозина стигат дори по-далеч, като предполагат, че Никола Тесла е получил знанията си от неземни сили, които са помогнали да развие невероятните си способности и да направи открития, които озаряват света днес.

Никола Тесла е имал знанието, че във Вселената има сила, която цялото човечество може да използва, само ако знаят как правилно да настроят сетивата си.

Ученият вярвал в легенди за кули, които предавали не само електричество но и енергия. Един такъв пример са древните обелиски, които намираме навсякъде по света. Според някои специалисти те са били свързани и са използвали магнитното поле на Земята.

Какво е имал предвид Никола Тесла с думите„мозъкът ми е само приемник във Вселената, има ядро, от което получаваме знания, сила и вдъхновение. Не съм проникнал в тайните на това ядро, но знам, че то съществува”?

Факт е ,че Тесла е говорил за ефекта на „вътрешния савант“ или това, което сега наричаме нашето подсъзнание: източникът на творчески пробиви на гениално ниво.

“Вашето подсъзнание има достъп до знания, които не са в мозъка ви. Някои части от тези дарби, тези нови идеи… те трябва да са някакъв вид психически феномен. Те често съдържат неща, които вие всъщност не сте знаели, гарантирано. Не само неща, които не сте видели правилно или все още не сте комбинирали заедно. Вместо това, това е нова информация, която е дошла от Вселената, тъй като вече не е била във вашите подсъзнателни области”.

Вероятно затова Тесла е виждал целия проблем от гледна точка на „радиоприемник“ в главата, където източникът на знания е някакъв вид далечен предавател.

 

Умишлено ли са били „забравени” знанията на Никола Тесла?
Една нощ Никола Тесла проследявал гръмотевична буря на 960 км със своя усилващ предавател. Изведнъж той улови сигнали от неизвестен източник.

“Това беше поредица от три импулса, които ми се сториха математически”. След дълго мислене той стигнал до извода, че те идват от космоса.

Изведнъж Тесла се променил и започнал да говори,как атомите са като слънчеви системи и че светлината може да функционира като вълна и като частица.

Според някои теории на конспирацията Айнщайн , изплагиатствал теорията от Тесла и получава Нобелова награда за същата идея.

Въпреки това Тесла никога не е получавал признателност или награда за същото откритие, направено от него на по-ранен етап.

Според някои изследователи ,когато Тесла имал здравословни проблеми , некоректното отношение на лекарите към него се обяснява със страстта му и вярата в извънземните. Той просто не бил от типа учени, които признавали тогавашната наука дори в здравеопазването, което го правило неудобен за правителството,църквата и тайните агенции.Знанието на Никола Тесла просто е било твърде далеч напред във времето си, а мисленето му твърде нетрадиционно.

Ето защо много от неговите открития бяха не само игнорирани, но и отхвърлени. Без Никола Тесла нашият свят нямаше да е толкова развит, колкото го познаваме днес, но ако скритите му изобретения бяха приети и разкрити на обществеността, кой знае къде щеше да е човечеството днес.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

25.02.2023 | 04:30

Марица отново си намери “достоверен източник”. hiddentruth е сайт на изкукуригали любители на конспиративни теории.

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?