Следвайте ни

Отиде си агентът, заподозрян за убийството на Георги Марков СНИМКА

viber icon

Почина основният заподозрян за убийството на Георги Марков, съобщи австрийската национална информационна агенция АПА, цитирана от "24 часа".

Италианецът с датски паспорт Франческо Гулино е бил открит мъртъв в жилището си в австрийския град Велс от свой приятел. Лекар е потвърдил смъртта на 75-годишния бивш таен агент.

Полицията съобщи, че няма никакви улики за насилствена смърт.

Гулино, който от 2010 г. се занимавал с търговия с антики във Велс, винаги е твърдял, че няма нищо общо с убийството на българския писател дисидент в Лондон през 1978 г., отбелязва АПА

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.08.2021 | 14:27

УБИЙЦИТЕ СА ОЩЕ ЖИВИ И ЖИВЕЯТ В КЮСТЕНДИЛ-ДВАМА СА

Отговори
0 0
Агент Пикадили

Агент Пикадили

18.08.2021 | 07:03

Дошъл в на почивка в БГ. Съден за валутни престъпления и вербуван от ДС. Другарите половници му казват: "Или работиш за нас, или отиваш за 30 години в пандиза". С помощта на КГБ изработват българския чадър, слагат отрова рицин и го пращат в Лондон да бодне Джорджи Марков. След туй му дават държавна пенсия, безплатни почивки по курортите на НРБ (с боцкане на служебните мурви). Накрая като го разкариха кой е, се правеше на хахав и вика: "Кой е тоя вашия Марков ли, Макаров ли? Не съм го чувал. Нямам нищо общо с този случай".

Отговори
4 2
седесарска развинтена фантазия

седесарска развинтена фантазия

18.08.2021 | 14:30

Много филми гледаш шушляк, кой ще те накара на сила, ако вече напусне България? За какво някой ще боцка Гочето, ако не двоен шпионин и предател?

Отговори
0 0
Точиларя

Точиларя

18.08.2021 | 05:06

Не ги разбирам тия работи ама дори и да е бил той но сега недей да каже аз бях вижте ме. Много ясно че ще отрича до последно. Ако не е бил той стествено че пак ще отрече до последно така че зарежи

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?