71

Осветиха Емпайър Стейт Билдинг в цветовете на турското знаме

Американците почетоха онези над 46 хиляди души, които загубиха живота си при смъртоносните земетресения на 6 февруари, разтърсили Югоизточна Турция

 

Емпайър Стейт Билдинг, една от забележителностите на Ню Йорк, САЩ, след като на 3 март беше озарена в цветовете на българския трибагреник, този път беше осветен в цветовете на турското знаме в знак на почит към онези над 46 хиляди души, които загубиха живота си при смъртоносните земетресения на 6 февруари, разтърсили Югоизточна Турция.

 

Инициативата за осветяване на сградата с червени и бели цветове дойде в партньорство с турското генерално консулство в Ню Йорк и офиса на националния турски авиопревозвач.

 

„Тази вечер Емпайър Стейт Билдинг блести в червено и бяло в подкрепа на Турция, на фона на разрушителните земетресения, които се случиха на 6 февруари! Благодарим на Турските авиолинии за инициативата“, написаха в Туитър от консулството.

 

Empire State Realty Trust, който притежава емблематичната сграда, сподели и информация за кампания за помощ, стартирана от консулството, призовавайки хората да помогнат на оцелелите от земетресението.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?