1553

Онколог не се отделя от Путин, каква е причината?

Съмнения или истина? Разследващият руски портал "Проект" публикува днес обширно разследване за това кой се грижи за здравето на президента Владимир Путин и повдига въпроса защо той е посещаван десетки пъти от онколог и при пътуванията му в чужбина е съпровождан понякога от девет медицински специалисти, пише "Дневник".

Днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отвърна на въпрос по повод публикацията, че Путин не е болен от рак, и отказа да коментира здравословното му състояние. На 7 октомври президентът ще навърши 70 години и изглежда в завидно състояние предвид съдбата на предшествениците му през последните 100 години.

Поне от 2016-2017 г. Путин е съпровождан или посещаван от екип лекари (обикновено петима), сред които и хирург, специалист по рак на щитовидната жлеза. Други имена са Дмитрий Вербовой (вероятно реаниматор, защото е специалист по спешна помощ, отравяния и травми), Константин Аркадиевич Сим (травматолог-ортопед), Алексей Шчеглов (отоларинголог), Ярослав Протасенко (инфекционист).

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

02.04.2022 | 13:32

Путлеро-фашистите се готвят да застелят с бомбен килим и белокаменен Киев и да го сринат до основи, както сринаха Алепо и Мариупол.

Отговори
2 0
Светкавица РИА

Светкавица РИА

01.04.2022 | 22:59

Митрофанова е подала молба за Българско гражданство.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?