Следвайте ни

Огромна трагедия разтърси тв водещия Лари Кинг

viber icon

Огромна трагедия разтърси живота на световноизвестния тв водещ Лари Кинг. Той разкри, че е загубил две от седемте деца в рамките само на три седмици, съобщи в. "Мирър".

Лари Кинг призна, че е много разстроен от неочакваната загуба. "С голяма скръб и разбитото сърце на баща потвърждавам, че загубих неотдавна две от децата си Анди Кинг и Кая Кинг - написа в изявление 86-годишният водещ. - И двамата бяха добри и мили души и ще ни липсват много. Анди почина неочаквано от инфаркт на 28 юли, а Кая - на 20 август, малко след като й беше поставена диагноза рак на белия дроб".

Джилиън, внучката на Лари Кинг, каза след смъртта на Анди, че семейството предполага, че е получил инфаркт, но аутопсия не му е правена.

Анди Кинг е починал на 51 години, а Кая - на 65.

Лари Кинг не е успял да отиде на погребението на Анди във Флорида заради пандемията от COVID-19. Самият той още се възстановява от тежък инсулт през март 2019 г.

Лари Кинг се е женил седем пъти. Той остава с три деца - Лари младши - на 58 години, Чанс - на 21 години и Кенън - на 20 години. Кая е от брака му с Алин Аткинс, а Анди е неин син от друга връзка, когото Лари Кинг е осиновил.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?