3906

Огромен скандал! Грозна мълва за Кейт Мидълтън взриви мрежата

Те обвиняват 42-годишната принцеса, че зад фасадата на битката с рака се опитва да скрие нещо съвсем друго

 

Нова отвратителна теория за шестмесечното отсъствие на Кейт Мидълтън от обществения живот се разпространява в социалната мрежа X.

Интернет потребителите заподозряха съпругата на принц Уилям, че симулира рак, пише News.com.au.

Новата конспиративна теория започна да се разпространява след скорошната публична поява на принцесата на Уелс. Тя присъства на годишния парад Trooping the Color със съпруга си и трите им деца. 

Снимките на усмихната Катрин с шапка и рокля, без видими признаци на косопад и изглеждаща точно както през декември миналата година, за някои хора са категорично доказателство за измама.

Те обвиняват 42-годишната принцеса, че зад фасадата на битката с рака се опитва да скрие нещо съвсем друго.

Редица потребители твърдят, че принцесата лъже за химиотерапията, защото иска да прикрие факта, че си е правила лифтинг на лицето. Като доказателство те публикуват стари и нови снимки на Мидълтън, сравнявайки бръчките и качеството на кожата й.

Твърди се, че повечето от потребителите, атакували принцесата на Уелс, са фенове на херцозите на Съсекс Хари и Меган.

На фона на грозния слух, след първата си публична проява принцесата заяви, че просто е започнала да се чувства по-добре.

"Постигам добър напредък в лечението, но тези, които са се сблъскали с рака, знаят, че в лечението може да се преживеят както добри, така и лоши моменти", каза тя, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?