49

Обявиха въздушна тревога над цяла Украйна

Всички области на Украйна обявиха въздушна тревога тази сутрин, съобщи украинското издание „Страна”.

„Въздушна тревога е обявена на цялата територия, контролирана от Украйна”, се казва в уточнение към публикуваната карта на регионите.

Рано тази сутрин украинските медии информираха за взривове в Днепър и Кривой рог, а в Николаево и областта е нарушено електроснабдяването.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
222

222

18.10.2022 | 14:29

След взривяването на кримския мост тъпите украински вождове бяха много наперени, сега скрити в бункерите кудкудякат

Отговори
1 1
Тревога

Тревога

18.10.2022 | 12:06

Тревога за Европа и някои други а господин Зеленски има време да издава книга с речите си, не се разбира нещо всичко това, той ще се запише в историяъа като велик човек, май прекалено внимание му се обръща, да проблема е изключително голям но той като не иска да преговаря някой друг трябва да направи явно това, навремето как са преговаряли и на едно хвърчашто листче са прекроили Европа а сефа света се тресе и всичка са зрители и помагачи, ами като има проблем хайде да се реши, то по тази логика ако съседите се скарат вместо да ги помиряваме трябва да им дадем брадви и ножове ли що за услуга ще е това, трудно се разбира.

Отговори
1 2
Мъка,без край!

Мъка,без край!

18.10.2022 | 11:47

Еми ,каквото почукало ,такова се обадило!Какъв му е зора да става член на НАТО!Можеше да си живеят добре и като не обвързани!Щяха да вземат и от едните и от другите!Слушат тези зад океана но страда народа!

Отговори
7 2
Сър Уинстън Чърчил, 1940 г. (след хитлеристките бомбардировки Лондон)

Сър Уинстън Чърчил, 1940 г. (след хитлеристките бомбардировки Лондон)

18.10.2022 | 11:41

"Унищожавайки цивилното население, убивайки жени и деца, този деспот се надява да сплаши жителите на нашата славна столица …”

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?