Следвайте ни

Няма прошка! 65 г. затвор за американец, изнасилил българка

viber icon

Мъж във Вирджиния беше осъден на 65 години затвор за две изнасилвания на спасителки на басейн. Една от жертвите е била българска студентка на лятна бригада през 2016 г. Това съобщава bg-voice.com.

39-годишният Джеси Бйерк се призна за виновен по обвиненията през октомври м.г. Той се извини през сълзи на жертвите си, семейството и приятелите си и казва, че бил „отвратен“ от това, което е извършил. 24-годишната тогава българка работела като спасителка на басейн в Александрия, Вирджиния (предградие на столицата Вашингтон). Бйерк отишъл при нея и й казал, че предишния ден си забравил джапанките. По-късно се върнал със същата молба.

Когато тя го отвела в стаята за изгубени вещи, мъжът извадил пистолет и я изнасилил. Според полицейския доклад момичето започнало да крещи, а Бйерк й казал – „Престани да крещиш или ще те застрелям в устата.“ Той накарал българката да  коленичи и след това завързал ръцете й зад гърба със свинска опашка. Запушил устата й със салфетка, за да не крещи и си сложил сини латексови ръкавици. Изнасилвачът наредил на момичето да не го гледа и тя си затворила очите. Той я съблякъл, започнал да я целува по гърдите, стиснал я за гърлото и ударил няколко пъти по главата, след което я изнасилил.

Българката разказа историята си пред съда чрез видео. Казва, че преди престъплението е била мечтателка. „Сега не вярвам в нищо. Това беше последният ден от моя истински живот. Никога няма да забравя тези думи: „Ще те изнасиля, убия или и двете“, разказа пред съда българката и допълва: „Мислех, че най-лошото е да умра. Не е. Много по-лошо е да живея с това“.

Тя е била студентка по медицина, която е дошла на лятна бригада в САЩ. След изнасилването се обадила на приятели си. Полицията я намира полугола, а ръцете й били посинели от силното пристягане със свинската опашка. При последвалия преглед лекарите успяват да вземат ДНК материал на изнасилвача. Прокуратурата поиска затвор от 80 години за Бйерк, а защитата 20.

Съдия Лиса Келмер присъди 65 години зад решетките за изнасилвача. „Това са две ужасни, брутални престъпления. Ти си прекарал време да мислиш и планираш изнасилване – два пъти. Това е ужасно, отвратително поведение и ти не си потърсил помощ за състоянието си.“, каза тя преди да обяви присъдата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Не се

Не се

05.10.2020 | 18:56

Не се лъжете че ръгал българка Ръгал е еврейка с бългаски паспорт За българка толкова години никога нямахда го наградят

Отговори
2 2
Там да не е като в Булгаристан

Там да не е като в Булгаристан

05.10.2020 | 16:22

При нас за изнасилване получават условни присъди боклуците

Отговори
2 3
Кравар

Кравар

05.10.2020 | 14:29

Сега ще бъде жена на дебел афро със 30см. салам.

Отговори
2 4
А ТАКЪВ

А ТАКЪВ

05.10.2020 | 14:06

А ПАК РАЗПРАВЯЙТЕ ЗА ЩАТИТЕ,ЧЕ Е ,,КОЧИНА,,...,,КРАВАРИ,, ......ПРОЧЕЕ........ У НАС ЩЕШЕ ДА МИНЕ С УСЛОВНА И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО...... СЕГА ЩЕ МУ СТЪЖНИ ЖИВОТА У ПАНДЕЛАТА,ЩОТО ТАКИВА КАТО НЕГО,МНОГО ГИ ..ОБИЧАТ,,

Отговори
8 2
БЪЛГАРИН

БЪЛГАРИН

05.10.2020 | 13:50

Това е правосъдие, а не като нашето!

Отговори
12 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?