71

Нови морски линии свързват църквата "Свети Стефан" с азиатския бряг на Истанбул

Седем нови морски линии, между Мраморно море, Босфора и Златния рог, започнаха да обслужват и вече радват туристите и живеещите в 16 милионния мегаполис Истанбул.

Все повече хора предпочитат да използват по-бързия морски транспорт, за да избегнат ежедневно нарастващите огромни задръствания в града. Това е и най-приятният и изгоден начин за разглеждане на града, предпочитан от туристите.

Анадолска агенция

Нова линия е изключително полезна за туристите желаещели бързо да, стигнат от азиатския бряг при Кадъкьой до Златния рог.  Тя преминава покрай желязната църква "Свети Стефан" и достига до квартал Ейюп. Пътуването общо трае приблизително 50 минути. 

Анадолска агенция

По друга нова водна връзка от Бешекташ до Златния рог, през църквата "Свети Стефан", са планирани 12 пътувания на ден, като времето за пътуване също ще е 50 минути.

Анадолска агенция

От Малтепе в азиатския бряг има и нова линия до принцовите острови в Мраморно море. По тази връзка се извършват 24 пътувания на ден.

Анадолска агенция

Очестени са и линиите в Босфора, предпочитани от туристите, които свързват азиатския с европейския бряг, по най-бързия, евтин и романтичен начин.

 

Нова линия от Бостанджъ, в азиатския бряг на Мраморно море, свързва транспортния хъб Кабаташ, в европейския бряг при Босфора.

Анадолска агенция

Нова връзка има и европейския бряг на Мраморно море при Авджълар, където живеят най-много български изселници в мегаполиса, с азиатския бряг при Кадъкьой и Бостанджъ. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата