Следвайте ни

Новата Пепеляшка – с наднормено тегло

viber icon

Нов вариант на Пепеляшка излиза на бял свят, но в него тя е с наднормено тегло. Идеята е на холивудската компания Disney, която официално обяви новия си проект – нова книжна поредица, която ще представя класическите приказки, направени на анимационни филмчета от компанията, в осъвременен прочит. Поредицата носи общото заглавие „Така е било писано“ и ще показва принцесите като самостоятелни персонажи, сблъскващи се с проблемите на модерното общество.

Първата книга е взаимствана от Пепеляшка и е дело на писателката Джули Мърфи. „Ако обувката пасне“ е романтичен роман с хумористичен оттенък, в който се разказва за завършилата дизайн на обувки Синди. Тя започва работа при мащехата си - изпълнителен продуцент на американско реалити шоу за запознанства „Преди полунощ“.

След като то остава с участник по-малко, Синди се включва в него, за да популяризира дизайнерските си умения. Тя обаче прави повече впечатление на зрителите и останалите състезатели с килограмите си, което я поставя в различни комедийни ситуации. Постепенно става пример за всички пълни жени по света, защото апелира към идеологията да се обичаме такива, каквито сме. Разбира се, любовта не отсъства в историята, но този път тя е със щастлив край без значение дали обувката ѝ става, или не.

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?