46

Нов шанс за мир: Москва и Киев сядат на масата за преговори

В понеделник започва следващият кръг в мирните преговори между Москва и Киев. Това потвърди Михайло Подоляк, който е един от представителите на Украйна в руско-украинските преговори и съветник на ръководителя на украинската президентска канцелария.

 "Да, разбира се - утре сутрин. Това ще е следващият кръг. Преди това се работеше изключително интензивно в работните подгрупи", заяви той пред украинското издание "Страна", цитиран от NOVA.

Първият кръг от диалога между Русия и Украйна се проведе на 28 февруари в Гомелския регион на Беларус, като делегациите разговаряха в продължение на пет часа. След това страните се срещнаха на 3 март в Беловежки район и на 7 март в Брестка област. На 10 март министрите на външните работи на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитро Кулеба проведоха консултации в рамките на дипломатически форум в турския град Анталия. Понастоящем преговарящите продължават да общуват чрез видеовръзка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Фашиста Зеленски е престъпник

Фашиста Зеленски е престъпник

21.03.2022 | 18:35

Теро.рист

Отговори
1 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

21.03.2022 | 12:21

Не му се получи БЛИЦКРИГЪТ на тов. П Y Т Л Е Р! Свободна Украйна показа завиден дух и боеспособна АРМИЯ! А П Y Т Л Е Р си спечели 30 милиона ПАРТИЗАНИ в задния двор!

Отговори
2 2
ГАРО

ГАРО

21.03.2022 | 12:11

БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ! Това е, което може да се обсъжда. И незабавно пускане на цивилното население, използвано от укронацитата като жив щит. Следва съд на военнопрестъпниците, които 8 години безнаказано убиваха цивилни жители в ДНР и ЛНР. Цивилните жертви са над 15 хиляди, сред които много деца, от пеленачета до ученици. Тях евролицемерите въобще не забелязват.

Отговори
2 2
Фашиста Зеленски е престъпник

Фашиста Зеленски е престъпник

21.03.2022 | 18:36

Геро.рист

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?