49

Нов масов гроб в Мариупол показват сателитни снимки

Сателитни снимки, направени от компанията Мaxar Technologies, сочат, че има втори масов гроб в Мариупол, предаде Ройтерс.

В четвъртък Maxar обяви, че по снимки се забелязва първият масов гроб, който е бил разширен до старо местно гробище. Предполага се, че там са погребани поне 200 души.

На новите снимки на компанията, оповестени късно в петък вечер, се виждат нови изкопани тунели. Предполага се, че в тях може да бъдат погребани до 9000 тела. Данните и за двата масови гроба не могат да бъдат потвърдени от независими източници.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Tomito

Tomito

23.04.2022 | 21:03

Значи могат с точност да определят кой ги е погребал .Но щом не се коментира ,всеки се сеща защо

Отговори
1 1
Grave digger

Grave digger

23.04.2022 | 11:27

Де ги видите тези "масови гробове" - не знам?! Досега не са показали НИТО ЕДИН прясно разкопан такъв, че да видим аджеба какво има в тях. Показват само някакви чували, които може да са пълни с какво ли не, лежащи по улиците на Буча "трупове" без грам кръв около тях, за каквито радостният от оттеглянето на рашите кмет не обелва и думичка, но за които след няколко дни "цъфват" някакви снимки с давност от сума ти време преди въпросното изявление на въпросния кмет...

Отговори
6 3
Ей тва накрая

Ей тва накрая

23.04.2022 | 09:41

Ей тва накрая ЛЪЖАТА не може да бъде потвърдена от независими източници много мъ разсмивъ Ами що е тогава целия този напън да словоблудстващ във цели сто реда и да завършиш със пълно фиаско стоте реда ЛЪЖА Не ви ли напомня това и за оня исторически процес проведен преди 20 22 години във който бе осъден Божия Син и единствения НЕЗАВИСИМ източник на истината се оказва Юда който пък на всичкото отгоре лапнал един хонорар от 30 сребърника за да изрече ЛЪЖА случайно и без да иска Нали Дали сме мръднали поне сантиметър като общества през тези 2022 години след като допущаме наследниците на Юда да ни заливат със помията си Юдейска Едно обаче е ясно Трябва яка Кулорация Денафикация Кастрация и як Наратив тип Ин Хаос или по накратко казано газовите камери на Дахау и Освиенцим да работят по 25 часа в денонощието Според неназован източник

Отговори
3 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?