71

Нострадамус за 2023-а: Трета световна война и нов световен ред?

Френският астролог, роден като Мишел дьо Нострадамус, прави множество предсказания, преди да умре през юли 1566 г. Твърди се дори, че над 70 на сто от прогнозите му са се сбъднали.

Неговият легион от последователи казва, че Нострадамус е предсказал Хитлер, кацането на Луната и пандемията от Covid.

Смята се, че сред хилядите му загадъчни пророчества има и такива, които описват с ужасяващи подробности как ще свърши нашият свят. Ето какво се очаква за 2023 г. според френския гадател, пише The Sun.

МИСИЯ КАТАСТРОФА – МИСТЕРИЯ НА МАРС

Надпреварата за колонизиране на Марс се ръководи от Илон Мъск, но Нострадамус прогнозира, че може да е назад.

Основателят на Space X каза, че хората дори могат да кацнат на Червената планета до 2029 г. Но Нострадамус прогнозира, че през 2023 г. този график може да бъде разрушен. Според френския мистик "небесният огън ще угаси светлините на Марс".

ЧОВЕКОЯДЦИТЕ, КОИТО ХОДЯТ ПО ЗЕМЯТА

Нострадамус имал мрачно предсказание за света за време на растящи цени на храните. Хората ще започнат да предприемат отчаяни мерки, за да оцелеят, включително прибягвайки до канибализъм.

– Няма игумени, монаси, няма послушници, които да учат; медът ще струва много повече от восъка за свещи. Зърното ще се издигне толкова високо, че човекът ще изяде своите съседи - каза Нострадамус.

СВЕТОВНА ВОЙНА

Нострадамус тревожно прогнозира, че може да се стигне до по-голям конфликт от войната в Украйна. - Седем месеца от Голямата война, хора мъртви от злото - пише той.

Или може да се отнася до продължаващия конфликт между Китай и Тайван, който заплашва да въвлече Съединените щати в ужасяваща ядрена война, съобщава The Sun.

Но френският град Руан изглежда странно е избегнал Армагедон в ужасно предсказание. - Руан, няма да падне в ръцете на краля - пише Нострадамус.

НОВИЯТ ПАПА

Новият папа, който ще наследи Франциск, е сред предсказанията на Нострадамус за следващата година.

Папа Франциск ще бъде последният истински папа, а понтифексът, който ще заеме неговото място, ще предизвика скандал, смята френският мистик.

- В последното преследване на Светата Римска църква Петър Римлянинът ще пасе стадото си в много беди, след което градът на Седемте планини ще бъде разрушен и страшният Съдия ще съди хората. Краят – казва Нострадамус.

НЕБЕСЕН ОГАН

Французите предричат ​​"небесен огън върху кралската сграда". Това се тълкува като внушение, че от пепелта на цивилизацията ще се появи нов световен ред. Но други смятат, че това може да се отнася до „края на времето“ или началото на нов световен ред

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ

Нострадамус прогнозира, че температурите ще продължат да се покачват и морското равнище ще се повиши неочаквано. Той написа:

– Като слънце ще изпържи светлото море: живите риби на Черно море почти ще се сварят. Когато Родос и Генуа са полугладни, местните ще положат големи усилия да ги нарежат.

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

В творбите си Нострадамус говори за обединението на две велики сили. Интригуващо е, че този мистик казва, че това ново разделение ще бъде между силен мъж и слаб мъж или дори мъж и жена лидер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?