4232

Нина Добрев претърпя тежка катастрофа, вижте състоянието й... СНИМКИ

Нина Добрев многократно е споделяла, че обича адреналина и дори заснема някои от каскадите си във филмите сама

Актрисата с български корени Нина Добрев е в болница, след като е пострадала сериозно при инцидент с мотоциклет. За катастрофата стана ясно от профила ѝ в "Инстаграм", където Добрев сподели снимки от болничната стая.

На една от снимките актрисата е с черен мотоциклет. Под нея тя пише: "Как започна и как свърши". Следва кадър, на който Добрев лежи в болнично легло с гипсиран крак и шина на врата.

Звездата от "Дневниците на вампира" е споделила и снимка, на която лежи в болнично легло, а за ръката ѝ е закачена система (интравенозна инфузия). "Добре съм, но предстои дълго възстановяване", успокоява феновете си Добрев. 

Нина Добрев многократно е споделяла, че обича адреналина и дори заснема някои от каскадите си във филмите сама. Това не е и първият път, в който актрисата се контузва.

През 2016 г. Добрев се оплака, че се е контузила по време на снимките на "Трите хикса: Отново в играта". Тогава тя сподели кадри с голяма голяма рана на левия ѝ крак. "Филмите може да не са реални, но това е", посочи раната си Добрев тогава.

През 2019 г. в социалните мрежи се появиха и снимки, на които се вижда, че Добрев се придвижва с патерици и е с шина на десния крак.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?