Незапомнено сурова зима в началото на 2018 г.

Появата на нов Христос в края ѝ, предрича "Спящият пророк" Едгар Кейси

Марица

 

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, съобщава esoreiter.ru. Ще има рекордно ниски температури в САЩ обилни снеговалежи и огромни преспи. снегонавявания. Според американския ясновидец, известен с прозвището "Спящия пророк", защото в състояние на транс, напомнящо сън, е правел предсказания, американците от едноетажната Америка, които живеят в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание.

Макар че е починал в далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през 2018-та. В края на идната година, според Кейси хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че технически средства за свръзка включително и мобилните телефони ще са ненужни.

През 2018-та ще се появи отново и Исус Христос, но в образа на 9-годишно момче, което ще лекува всички болести само с поставяне на ръка на болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Момчето месия ще бъде признат от всички църкви по света. Човечеството го чака духовно прераждане./Марица

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?