1553

Невероятно, не сте виждали такова предложение за брак

Кой да предположи, че пазаруването на хранителни стоки може да бъде толкова романтично? Италианец във Венеция предложи брак на приятелката си в магазин за хранителни стоки тази седмица, като я помоли да се омъжи за него по микрофона на касата, пише АФП.

„Любов моя, исках да те попитам нещо пред всички“, казва Салваторе Костарели във видео, публикувано на уебсайта на вестник Corriere del Veneto.

„Обичам те, ти си моят живот и искам да те попитам, ще се омъжиш ли за мен?“ добавя той.

Някой зад камерата започва да ръкопляска и камерата се насочва към щанда с перилни препарати, където се вижда жена, Тициана Фамао, навела срамежливо глава над количката при изненадата.

Двойката се прегръща до замразените зеленчуци, от джоба Костарели изважда пръстен и го поставя на пръста на Фамао, а дългата целувка е придружена от смеха и аплодисментите на касиерките.

„Когато чух тези думи, вече нищо не разбирах“, каза Фамао пред вестника, описвайки годеника си като „много срамежлив човек“.

Щастливата двойка, касиерите и други купувачи по-късно вдигат наздравици с бутилка просеко, която се е охлаждала в хладилника на супермаркета, в очакване на големия момент в супермаркета Despar в Мира край Венеция.

Костарели каза, че е планирал дни предварително.

„Помислих си и за класическото предложение в гондола“, споделя Костарели. "Но избрах супермаркета... за да я накарам да разбере колко много означава за мен."

„Мислех, че подобен жест тя няма да забрави до края на живота си“, пише БГНЕС.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?