Следвайте ни

Нещо страшно се случва около Тръмп! Америка полудя СНИМКИ

viber icon

Новината за положителната проба за COVID-19 на Доналд Тръмп зарадва враговете му. Критици на Тръмп реагираха светкавично и признаха, че се радват на случващото се. Някои от тях дори дръзнаха да пожелаят болезнена смърт на държавния глава.

Писателят Алекс Благ написа в „Туитър“: „Една бърза бележка в подкрепа на Хоуп Хикс и президента Тръмп – надявам се и двамата да умрат“, пише той.

Американски активист пък бе още по-брутален в пожеланията си към Тръмп: „Надявам се да получите мутация на вируса и анусът ви просто да падне“, казва той.

Даниел Голсън пък пише: „Не се чувствам зле от факта, че се надявам да умрете. Тази надежда я тая още от 2015 година“, казва той.

Не съм от хората, които се радват и присмиват на чуждите страдания, но… ХАХАХХАХАХАХАХХ, изгори, по дяволите“, коментира друг потребител в социалните мрежи.

Критикът на президента Уитни Къмингс написа в „Туитър“:

Не разбирам как така Мелания е болна.. тя е социално дистанцирана от Тръмп още откакто се ожениха“, пише тя.

Бившият кандидат за президент Джил Стайн написа в „Туитър“:

"Първата ми мисъл беше да пожелая бързо възстановяване на едно човешко същество, макар и пропито от расизъм, ксенофобия и фашизъм. Втората обаче, че може би сега, най-сетне Тръмп ще започне да предприема някакви действия по отношение на пандемията.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Е гати и гражданството, според Вашингтон?

Е гати и гражданството, според Вашингтон?

03.10.2020 | 12:58

Образован елит ли? Дано свърши империята на доброто, с добро и се случи на баба Ванга предсказанието за ХХ по поредността на мандатите в "бялия вигвам" .

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?