49

Неописуема буря! Диван полетя, понесен от ураган в Анкара ВИДЕО

Диван беше забелязан да излита от висока сграда в турската столица Анкара по време на буря. На кадри, заснети от любителска камера, се вижда моментът, в който огромни предмети летят,  понесени от мощния ураганен вятър. Мебели и отломки се удрят в съседни сгради, като изпочупват десетки прозорци, съобщи информационната агенция Демирорен.

DHA

В сряда в Анкара, в следствие на ураганния вятър, достигнал 78 километра в час, паднаха много дървета и бяха отнесени покриви.

DHA

Покривът на търговски център в района на Етимезгют беше напълно отнесен, бурята разруши минарето на джамия в района, ранявайки един човек. Много дървета са изкоренени и пречупени от мощния вятър.

DHA

Кметът на Столична община Анкара Мансур Яваш алармира: „Започна буря и проливен дъжд в Анкара. Всички наши съответни екипи са нащрек, с 1221 превозни средства и 2565 служители те непрекъснато се опитват да отстранят негативните ефекти от дъжда.“

Губернаторът на Анкара заяви, че се очакват силни валежи и гръмотевични бури в областта и предупреди гражданите да са нащрек за внезапни наводнения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?