2374
Следвайте ни

Нечовешко! Талибани екзекутираха дете заради подозрение

viber icon

Талибаните брутално екзекутираха дете в провинция Тахар в Афганистан, след подозрение, че баща му е част от афганистанските сили за съпротив, предаде ndtv.com.

Бруталността е докладвана от Panjshir Observer, която е независима медия, отразяваща ситуацията в Panjshir и Афганистан.

"Дете, екзекутирано в провинция Тахар от талибански бойци, след като баща му е заподозрян, че е бил в Съпротивата. #WarCrimes #Афганистан", пише Panjshir Observer в Twitter.

Инцидентът отразява репресиите на талибаните срещу афганистанците, които нададоха глас срещу мерките за облеклото.

След обсадата на Афганистан талибаните се опитват да представят умерен образ на света в опит да спечелят международно доверие, но експертите казват, че сцените на летището в Кабул са доказателство, че терористичната група се е върнала със същото радикално и насилствено мислене.

Насилието беше неразделна черта от талибаните дори в предишния им мандат. Така нареченият трансфер на власт, упражняван в Кабул без никакво кръвопролитие, не беше нищо друго освен част от „добрия имидж план“, съобщава Inside Over.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ФОРЦА ТАЛИБАНИТЕ

ФОРЦА ТАЛИБАНИТЕ

29.09.2021 | 10:42

ПОДКРЕПЯМ "Паралел"--ДА НАИСТИНА ТУК УБИВАТ ДЕЦАТА ТИХОМЪЛКОМ С ВРЕДНИ ХРАНИ-ЦИГАРИ И НАРКОТИЦИ--И ТО НЕ ЕДНО И ДВЕ-А МИЛИОНИ--КАТО ЦЯЛО АЗ ЛИЧНО НЕПОДКРЕПЯМ КАКВОТО И ДА Е УБИЙСТВО--НО СЕ ПОСТАВЯМ НА МЕСТОТО НА ТАЛИБАНИТЕ ПРИ УСЛОВИЕ НА ВОЙНА--БАЩА МУ НА ТОВА ДЕТЕ Е ЗАЩИТАВАЛ МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА ЗАПАДА И СЕ Е СРАЖАВАЛ СРЕЩУ ТАЛИБАНИТЕ И ГИ Е УБИВАЛ НАЙ-ВЕРОЯТНО --ДА ДЕТЕТО НИЩО НЕ Е ВИНОВНО--НО АКО СЕ ОСТАВИ ЖИВО ТОВА ДЕТЕ ТО СЛЕД 10-15 ГОДИНИ ЩЕ ПОРАСНЕ И ЩЕ СЕ БИЕ С ДЕЦАТА НА ТАЛИБАНИТЕ КАТО ВЗЕМЕ ПРИМЕРА НА БАЩА СИ--ТАКА ЧЕ ИМА ЛОГИКА--ЕДНО ВРЕМЕ ПАРТИЗАНИТЕ АКО СА УБИВАЛИ КАКТО БАЩИТЕ ТАКА И ВНУЦИТЕ НА СЕГАШНИТЕ ДЕМОКРАТИ--ТО НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ТАКЪВ КАТО БОЙКО И РАДЕВ--СЕГА

Отговори
1 2
Паралел

Паралел

28.09.2021 | 22:35

Талибаните трепят по едно дяте Чифутите с ГМО ваксините им искат да изтрепят и трепят в момента милиони деца и бъдещето им Кой са по големи хуманисти Разбира се талибаните

Отговори
3 9
Коментар

Коментар

28.09.2021 | 21:18

Тук някои им се зарадваха. Били прогонили американците, казваха.

Отговори
9 2
Младен Младенов

Младен Младенов

28.09.2021 | 19:47

Който го е направил бял ден да не види

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?