49

Най-високият мъж в света с предложение към най-високата жена

Най-високият мъж в света, турчин от югоизточната провинция Мардин, направи предложение на най-високата жена в света, туркиня от черноморската провинция Карабюк, да обединят усилия и да популяризират Турция по света.

„Надявам се, че заедно можем да постигнем добри неща за нашата страна“, каза 40-годишният Султан Кьосен пред информационна агенция Демирорен относно предложението му към 25-годишната Румейса Гелги.

Кьосен, който живее в квартал Деде в Мардин, е обявен за „най-високия човек в света“ за последните 13 години с ръст от 2 метра и 51 сантиметра. Гелги влезе в Световните рекорди на Гинес през 2021 г. като най-високата жена в света с височина 2 метра и 15 сантиметра.

„Имах мечти като всички останали. Исках хората да ме видят и след това да ме наричат ​​„най-високия човек в света“. Постигнах всичко“, каза Кьосен.

Поради титлата, която спечели от Гинес, Кьосен каза, че е обиколил около 127 страни по света, посещавайки събития за популяризиране на Турция.

"Сега е време да обединим сили. Можем да се присъединим към събития за популяризиране на страната заедно с Румейса“, добави Кьосен.

Кьосен поздравяви Гелги за вписването ѝ в Книгата на рекордите на Гинес и настоя, че дуото „трябва да работи заедно“ за Турция.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?