Следвайте ни

Наследницата на Ванга предсказа климатичен апокалипсис и нови болести през 2021 г.

Каеде Убер се зае да продължи делото на българската ясновидка

viber icon

Най-уважавана българска пророчица Ванга приживе е споделяла, че ще има наследница. И макар дарбата на петричката ясновидка трудно да бъде достигната, французойката Каеде Убер се зае да продължи делото ѝ и се обяви за нейна наследница. 

Струва си да се отбележи, че жителката на Франция наистина има дарба и много хора й се доверяват. Според ясновидката климатична катастрофа очаква Земята през 2021 година.

Причината ще бъде нещо, което все още не е познато на човека, но зависи от него. От това следва, че самите хора ще бъдат виновниците. През новата година някои жители ще се сблъскат с непригодността на реките и почвата.

Замърсяването на ресурсите ще застраши много животи. Някои държави няма да могат да оцелеят - те ще престанат да съществуват. Ще започне масова миграция на хората не с идеята да печелят повече пари, а просто да продължат да живеят.

Съществува риск от събуждане на стари опасни заболявания. Възможна е появата на напълно нови щамове, непознати за хората. Заслужава да се отбележи, че Каеде Убер и преди е заявявала подобни неща. Например тя говори за критични промени през 2016 г. и природни бедствия. Много неща се сбъднаха, пише Блиц.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Ха ха ха ха

Ха ха ха ха

28.12.2020 | 21:24

Да каже как ще завърши мача Джошуа-Пулев, тогава ще я призная! Ха ха ха ха

Отговори
3 3
Какво  се  смееш  на готово?

Какво се смееш на готово?

28.12.2020 | 23:09

Мачът свърши и резултата е ясен и без да задаваш въпрс!

Отговори
3 4
Ха ха ха ха

Ха ха ха ха

29.12.2020 | 05:29

Че що да не се смея бе, ти ли ще ми даваш наклон? Ха ха ха ха Смея се на това колко видни астроложки се упражняваха да познаят изхода от мача Ха ха ха ха И накрая пак не познаха!

Отговори
5 2
Πишело в Блиц :)

Πишело в Блиц :)

28.12.2020 | 19:53

Таз хич не мяза на французойка

Отговори
6 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?